Aanbieding!

Pineapple Express Automatic

8.2580.00

-25%

Pine Apple Express auto is origineel van FastBuds en heeft een hoge stabiliteit. Het is een ideale optie voor beginnende gebruikers die een rijke, fruitige cannabissoort willen kweken. Met de uitgebalanceerde genen van Sativa en Indica, levert ze een stimulerende high die je energie verhoogt en smaakvolle tropische essences. Ze is eenvoudig voor nieuwe kwekers en zal hen gracieus belonen. Bestel je zaden en geniet van de beste rook die je ooit zal hebben. Koop Pineapple Express Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Pineapple Express is één van de soorten die gecreëerd werden in het laboratorium van FastBuds. De veredelaars doken het lab in en kwamen naar buiten met een echt meesterwerk. Ze kozen voor de genetica van Skunk, Hawaii, Trainwreck en Ruderalis die ze in de loop van de tijd reeds hadden gehybridiseerd. Het resultaat was een lange, snelgroeiende soort met 40% Sativa en 60% Indica. Dit experiment is een extreem geval van autoflowering genetica. Het is de beste dope die je ooit zult roken. Bestel vandaag nog uw zaden in onze zadenwinkel!

Groeitijd en opbrengst

Pineapple Express Auto groeit middelmatig hoog en heeft ruimte nodig om haar volledige potentieel te bereiken. Controleer de pH-waarde van het water dat je geeft en geef haar ook regelmatig voedsel. Met die basisprincipes zal ze niet veel meer vragen dan je geduld. Ze is gemakkelijk te onderhouden en ideaal voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.
Binnen, zowel als buiten, zal de plant 60 tot 110 cm hoog worden. De opbrengst waar je je mag aan verwachten is, bij binnenteelt, 400 tot 550 gram per vierkante meter. Staat je plant in volle grond dan zal ze je 50 tot 200 gram per plant schenken.

Bloeifase van de Pineapple Express Automatic

Pineapple Express Auto wordt middelmatig groot en krijgt de vorm van een kerstboom met een levendige, weelderige groene kleur. Ze zal stengels en zijtakken aanmaken die bedekt zijn met compacte toppen. De toppen hebben dezelfde rijke groene kleur met een zee van zware kristallen erop. Tijdens het groeien zal het sterke fruitige geuren afgeven. De toppen die plakkerig zijn, dankzij de harsen, bloeien in een periode van tien weken.

Smaak van de Pineapple Express Automatic

Pineapple Express Auto zal vanaf het begin een aangename parfumachtige geur afgeven. De smaken lijken precies op de geur, maar blijven uniek tropisch en fruitig. Verwacht je aan heerlijke smaken van fruit en zure tonen van ananas in je mond en je neus.

Effecten na het roken

Pineapple Express Auto heeft een THC-gehalte van 20% dat zorgt voor milde lichamelijke highs en gezonde highs in het hoofd. De high is over het algemeen gebalanceerd zonder enig risico dat je overweldigd wordt. Maak je geen zorgen over paranoia, angst of vast geankerd te zitten op de bank. De prettige cerebrale en opbeurende high gaat gepaard met ontspannende en stimulerende lichamelijke highs. Je zult merken dat je stemming verbetert en dat je meer energie krijgt.

Het is een perfecte soort om overdag te gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je dagelijkse bezigheden. De effecten van deze dame zullen je helpen je te concentreren op wat je aan het doen bent en het vergroot je verbeeldingskracht en denken. Ze is geweldig voor creatievelingen zoals schrijvers en muzikanten die diep in hun talent kunnen doordringen en prachtige kunst kunnen produceren. Het helpt ook mensen die stress, depressie en angst ervaren. Ben je verlegen van aard, dan zal ze je helpen om makkelijker met andere mensen in gesprek te gaan.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

600 g/m2

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple Express x Autoflowering

Effect: No selection

Blij, Energie, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Tropisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pineapple Express Automatic” te beoordelen