Aanbieding!

Rhino Ryder Automatic

6.7552.50

-25%

Hoewel Rhino Ryder Auto niet voorkomt op de lijst van de snelstgroeiende autoflowers, is het er één die wel thuishoort in het rijtje van grootste oogsters. Het is een topkeuze voor hasjmakers en extracten door haar hoeveelheden aan hars. Ze is eenvoudig te onderhouden en te kweken met zowel Indica- als Sativa-kenmerken die in de groeicyclus voorkomen. Ze levert een sterke stoot, ondersteund door 20% THC. Ze zal zeer ontspannende en stimulerende effecten hebben, ideaal voor gebruikers van medicinale marihuana. Koop Rhino Ryder Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De genetica van Rhino Ryder Auto is iets om je over te verbazen. Ze heeft een ongelooflijke kwaliteit en kwantiteit aan toppen en is het resultaat van pure genialiteit van de kwekers bij FastBuds. Ze kozen voor de bekende Medicine Man met Canadese Ruderalis van topkwaliteit. Het resultaat is een korte, hoogrenderende soort met verschillende medicinale en separatiemogelijkheden. Bestel je zaden en geniet van verse kaneel met een frisse peer nasmaak.

Hoe groeit de Rhino Ryder Automatic?

Rhino Ryder Auto heeft sterke genetica, waardoor ze onder verschillende omstandigheden goed kan groeien. Ze zal het goed doen in koude en natte weersomstandigheden en toch overvloedig produceren. Ze is bestand tegen schimmel en meeldauw. Geef haar genoeg voedingsstoffen rond de bloeiperiode om de opbrengst te verhogen. Ze is perfect geschikt om dicht bij elkaar te groeien en zal je meer belonen.

De hoogte van deze dame zal ongeveer 60 tot 110 cm worden en haar oogst zal afhankelijk zijn van de voedingsstoffen die je haar hebt gegeven tijdens de bloeiperiode. Je mag gerust rekenen op 400 tot 500 gram per vierkante meter bij binnenteelt en op 50 tot 250 gram per plant wanneer je ze buiten hebt staan.

Bloeitijd van de Rhino Ryder Automatic

Rhino Ryder Auto groeit niet echt hoog en heeft korte internodale afstanden en bladeren. Ze zal uitgroeien tot een bossige kerstboom met talrijke zijtakken en zal grote harsachtige toppen produceren die lijken op kruidenivoor. Ze dankt haar naam aan de cola’s in de vorm hoorn van een neushoorn. Haar toppen zijn dik en compact met een buitengewoon gedrongen uiterlijk en zullen zich ontwikkelen in 9 à 10 weken bloeitijd.

Smaak en geur

Rhino Ryder Auto presteert ook goed op het gebied van smaak en geur. Ze heeftl aardse en peperige smaken met ondertonen van kaneel en zoete peer. Dit maakt de rook zacht en plezierig. Je zult lekker kunnen ontspannen op je bank en steeds meer van haar rook op je lippen willen proeven.

Effecten van de Rhino Ryder Automatic

Met een THC-gehalte van 20% levert Rhino Ryder Auto een ongelooflijk ontspannende lichamelijke high die aanvoelt alsof een warme deken je omhult. Je spieren zullen ontspannen terwijl je op de bank wegzakt. Even later zul je merken dat je ogen zwaarder worden en een gevoel van verlangen je overspoelt om te gaan liggen en je ogen te sluiten om te slapen. Deze soort wordt vooral aanbevolen aan personen met ervaring en een hoge tolerantie voor Indica.

Rhino Ryder Auto bevat ook een CBD-gehalte van 1,2%, ideaal voor medicinaal gebruik. Het zal sommige symptomen van chronische ziekten zoals chronische pijn en migraine helpen te onderdrukken. Het helpt ook mensen die lijden aan slapeloosheid want de ontspannende lichamelijke high zorgt ervoor dat je makkelijk in slaap valt. Ze is geen soort voor overdag en wordt aanbevolen voor gebruik ’s avonds en ’s nachts. Haar effecten zijn niet gemakkelijk van je af te schudden en de kans dat beginnende gebruikers overweldigd worden is groot.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

60 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Kaneel, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rhino Ryder Automatic” te beoordelen