Russian Auto

24.00

Russian Auto is een onderhoudsarme, snel bloeiende Indica met een groot opbrengstpotentieel. Deze soort produceert heel weinig afval en kan op je terras of balkon worden gekweekt vanwege het onopvallende uiterlijk en de geringe hoogte-eisen voor het kweken in een binnenomgeving. De bloemen zijn harsachtig met aroma’s zoals suikerspin gecombineerd met fruitige tonen, waardoor ze perfect is voor elke thuiskweker die op zoek is naar toppen van hoge kwaliteit zonder veel gedoe!

De veredelaars achter deze ongelooflijke originele Auto Russian besloten om FB FEM AUTO #13 toe te voegen aan de originele White Russian (een kind van AK 47 en White Widow). De eigen Fem Auto heeft autoflowering eigenschappen in de mix gebracht, waardoor een snel producerende Auto is ontstaan.

Groei

De beste manier om een ​​succesvolle tuin te laten groeien, is door zoveel mogelijk zaden in een vierkante meter te planten. Deze plant doet het zeer goed buiten en heeft een indrukwekkend hoge weerstand tegen ziektes, waardoor iedereen met achtertuinen of kleine kweekruimtes haar makkelijk kan houden! Ze zal ook nauwe internodale afstanden hebben, waardoor één hoofdcola wordt omringd door kortere groeiende zijtakken die minder licht doorlaten dan andere planten zouden doen.
60 tot 80 cm, dat is de hoogte die deze dame zal ontwikkelen en hoger komt ze niet. De opbrengst bij binnenteelt is 400 tot 500 gram per vierkante meter, buitenteelt geeft je 50 tot 130 gram per plant.

Bloei

Russian Auto is een soort die zowel beginnende als ervaren cannabisgebruikers zal imponeren. De hars in zijn profiel heeft prominente trichomen die, bij vergroting, te zien zijn onder de zee van haren. Bruine tinten zijn op het eerste gezicht merkbaar over de omvangrijke kelken, maar donkergroene hints duiden op een intrigerende knopvorm voor degenen die de tijd nemen om ze van naderbij te bekijken. De toppen hebben een perfecte aantrekkingskracht die zeker iedereen zal bevallen die naar je stash kijkt. Slechts 8 weken bloeitijd en je kunt je oogst gaan knippen en te drogen hangen.

Smaak

Met Russian Auto staat je een smakelijke verwennerij te wachten. Je zult versteld staan ​​van de unieke combinatie van fruitige en bloemige terpenen met aardse bessentonen die je doen denken aan een ouderwetse candy Barberpole of Tootsie Roll Pop! De nasmaak van kersen zorgt er ook voor dat het water je de hele dag in de mond loopt.

Effecten

Original Auto Russian is een krachtige soort waarvan de effecten langs je ruggenwervel omhoog kruipen en een cerebraal randje krijgen dat zal overgaan in een fysiek ontspannend effect. Het is een uitgebalanceerd effect dat niet te pittig of zwaar is, ondanks het door Indica gedomineerde karakter van deze wietplant.

Haar effecten maken haar een uitstekende keuze voor diegenen die graag genieten van een mix van Sativa/Indica’s in hun medicatie. Geschikt om gefocust te zijn en toch goed te presteren wanneer het wordt gebruikt om creativiteit te stimuleren met minimale stress en tegelijkertijd het evenwicht te bewaren. Deze kwaliteiten maken van Russian Auto een van de vele briljante opties!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Effect: No selection

Stoned, Uplifting

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Russian Auto” te beoordelen