Aanbieding!

Stardawg Automatic

8.2580.00

-25%

Verwelkom deze ongelooflijke en bekroonde genetica in je collectie. Stardawg Auto levert een uitgebalanceerde mix van effecten uit zowel de indica- als de sativawereld. Ze is een perfecte soort voor iedereen die marihuana gebruikt, recreatief of medicinaal. Deze cannabissoort levert verschillende geuren en smaken van dennenhout en bittere ondertonen af. Het is een perfecte buitenplant omdat ze groot wordt en de kweker rijkelijk zal belonen met toppen die helemaal onder de hars zitten. Koop Stardawg Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Stardawg is een buitengewone cannabissoort met een nog meer buitengewone afkomst. Veredelaars bij FastBuds namen de genetica van Chemdawg #4 en Tres Dawg en hybridiseerden ze met hun eersteklas autoflowering genetica om een ​​nieuwe auto te laten ontstaan. Het is een stevige Sativa-Indica-cannabissoort met een snelle groei, een heerlijke smaak en een ongelooflijk THC-gehalte. Nieuwe gebruikers moeten haar daarom voorzichtig gebruiken.

Hoe kweek je de Stardawg Automatic?

Hoewel beginnende gebruikers haar voorzichtig moeten benaderen, kunnen nieuwe telers succes oogsten met Stardawg Auto. Ze is gemakkelijk te kweken en zal verschillende technieken waarderen, terwijl ze vergevingsgezind is voor blunders van beginnende kwekers. Ze moet vóór het einde van de bloei worden gespoeld en in een kweekruimte gebruik je het best goede koolstoffilters om haar geur in te dammen.
Van deze plant die zowel binnen als buiten, 70 tot 120 cm hoog wordt, kun je bij binnenteelt een opbrengst verwachten van 400 tot 550 gram per vierkante meter. Staan je dames in volle grond in de tuin, dan zul je 50 tot 200 gram per plant kunnen oogsten.

Bloeitijd van de Stardawg Automatic

Stardawg Auto wordt relatief hoog voor een automatisch bloeiende soort. Ze zal een centrale cola bevatten die wordt aangevuld met zijtakken die haar een breder uitzicht geven. Ze heeft een ideale internodale afstand waardoor haar toppen stevige cola’s kunnen produceren. De toppen zullen groen sieren met een omhulsel van kristallen en oranje stampers. Het heeft een mooie uitstraling en is perfect voor extracties. Deze dame heeft genoeg aan 10 weken om uit te groeien tot een volwassen plant.

Smaak van de Stardawg Automatic

Stardawg Auto smaakt scherp als je haar rookt. Ze zal sterke dennen- en dieselachtige smaken bevatten met een bittere en aardse nasmaak. Het dennenaroma geeft deze soort een uniek scala aan smaken.

Effecten van de Stardawg Automatic

Stardawg Auto is een harde tante die toeslaat in minder dan 3 minuten na je eerste trekje. Met een THC-gehalte van 22% kan ze effecten leveren uit zowel de indica- als de sativawereld. Je zult een intense cerebrale high ervaren die zowel stimulerend als psychedelisch zal zijn. Je wordt meegenomen naar nieuwere werelden naarmate je focus verscherpt en je creativiteit toeneemt. Gevoelens van vreugde en geluk nemen het over als je overgaat in euforie.

De head high gaat langzaam over in een body high. Het zorgt voor een intense ontspanning die zowel in je kern als in je ledematen voelbaar is. De combinatie van hun effecten geeft Stardawg Auto een aantal medicinale waarden. De high in het hoofd is nuttig voor mensen die te kmpen hebben met stress, angst en depressie, terwijl het bekend is dat de lichamelijke high sommige vormen van fysieke pijn verlicht.
Beginnende gebruikers moeten de soort voorzichtig benaderen, aangezien de lichamelijke high overweldigend kan zijn voor wie het niet gewend is.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, Diesel, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stardawg Automatic” te beoordelen