Aanbieding!

Strawberry Banana Auto

9.7599.00

-25%

Strawberry Banana Auto is een soort die indruk zal maken. Als de hoogste autoflower die er is, torent ze letterlijk uit boven alle andere gewassen en planten in je tuin of kweekruimte. Maar ga nu niet denken dat Strawberry Banana een lastig kweekproject is; het kan eigenlijk bijna niet eenvoudiger. Uiteindelijk, na het beëindigen van haar korte cyclus (ongeveer 8-9 weken), wordt het spannend: ze produceert zoetgeurende en heerlijke toppen voor je eigen ogen.

Strawberry Banana Auto is altijd een goede keuze als je op zoek bent naar een makkelijke, hoogwaardige wietsoort. Deze door Indica gedomineerde hybride komt van het team van Fast Buds, die bekend staan ​​om het creëren van geweldige autoflowers zoals deze!

Hoe groeit de Strawberry Banana Auto?

Als de toppen eenmaal dikker worden, worden ze behoorlijk zwaar, dus let goed op de takken, en als je denkt dat ze niet tegen het gewicht kunnen, gebruik dan plantensteunen of bamboestokken. Je kunt ook proberen een touwtje met kralen eraan te gebruiken om je spanning te ondersteunen en breuken te voorkomen! Dit proces zorgt er niet alleen voor dat ze rechtop blijven staan, maar verbetert ook de potentie door ongewenste verbindingen weg te halen die zich tijdens de bloeitijd kunnen hebben gevormd, waaronder schimmels/meeldauw enz.

De hoogte van deze dames zal tussen de 110 en 150 cm liggen, wat dus echt hoog is voor een autoflower. Haar oogst zal ongeveer 450 tot 600 gram per vierkante meter zijn bij binnenteelt, heb je ze buiten staan dan mag je je verwachten aan 50 tot 250 gram per plant. Na 10 tot 11 weken bloeien is ze helemaal klaar om geknipt te worden.

Bloei-Kenmerken

De knoppen lijken echt gezwollen en zijn bedekt met groene haren. De kelken bevatten heldere geeloranje haren die ze een stekelige uitstraling geven wanneer ze klaar zijn voor de oogst. Het uitzicht van deze toppen valt op tussen de rest!

Smaak en Geur

De geur van deze marihuanaplanten zal je op dag drie van haar bloei reeds doen watertanden. Hun uitgebreide trichoomproductie staat bekend als geweldig in het maskeren van het THC-gehalte, zowel binnen als buiten (hoewel hydrocultuurfans moeten oppassen).

Deze variëteit biedt een smaak van zoete tropische aardbeien met hints van bubblegum bij het inademen, en een meer uitgesproken bananensmaak bij het uitblazen van de rook. Dit is daarentegen perfect voor mensen die cannabisolie willen maken of extraheren. De kracht gecombineerd met terpenen maakt deze krachtige hasj ideaal!

Effecten van de Strawberry Banana Auto

Je voelt een milde roes die geleidelijk overgaat in een sterk euforische en opzwepende cerebrale high. Het Sativa-effect gaat gepaard met verwarmende lichamelijke zoemende sensaties als de THC aan haar taak begint! Als je op zoek bent naar couchlock of munchies, dan staat je naam overal op deze hybride geschreven – maar maak je geen zorgen, want gematigdheid is de sleutel bij het roken van alle cannabis strains.

Deze soort wordt serieus aanbevolen voor mensen met een hoge tolerantie en medicinale patiënten die op zoek zijn naar een alternatief om chronische pijn, verlies van eetlust of ernstige angst te verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardbei, Banaan, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Banana Auto” te beoordelen