Aanbieding!

Tangie’Matic

8.2580.00

-25%

Tangie’matic is een automatisch bloeiende cannabissoort die je, dankzij haar 23% THC, rechtstreeks de kosmos in stuurt. Ze is een artistieke, door Sativa gedomineerde soort, gekruist met hoogwaardige autoflowering genetica die ongelooflijke highs levert. Het is een soort die veel toppen produceert met lekkere geuren en smaken. Deze soort zal vooral ook zeer geliefd zijn bij personen die extractie’s willen maken. Ze is gemakkelijk te kweken en past zich goed aan bij verschillende omstandigheden. Koop Tangie Matic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Tangie’matic is het resultaat van een geniaal plan van veredelaars bij FastBuds door hun automatisch bloeiende bekwaamheid en een aantal van Europa’s beste genetica te gebruiken. Ze produceerden een monstersoort met Sativa-achtige eigenschappen en effecten. Ze groeit snel en is een favoriet onder commerciële kwekers. Dankzij haar sterke genetica is het ten zeerste aanbevolen om deze dame in je kweekruimte of je tuin te halen. Ze past zich gemakkelijk aan verschillende omstandigheden en omgevingen aan.

Hoe kweek je de Tangie’Matic?

Tangie’matic doet het zowel binnen als buiten goed. Je zult haar wel de ruimte moeten geven zodat ze haar potentieel kan bereiken. Je hebt koolstoffilters nodig om haar sterke geuren in je kweekruimte te houden en veel voedingsstoffen om haar honger te stillen.
Of je de plantjes binnen of buiten zet maakt niet veel uit, hun hoogte zal variëren van 80 tot 120 cm. Binnen mag je je aan een opbrengst verwachten van 400 tot 550 gram per vierkante meter. Heb je je plantjes buiten staan, dan zal de oogst tussen de 50 en 120 gram per plant liggen.

Bloeitijd en kenmerken

Tangie’matic zal tijdens haar groei een typisch Sativa uiterlijke krijgen want rank en slank is aan het einde van de bloei. Ze zal een hoofdcola en zijtakken hebben die groene, compacte toppen bevatten. Ze hebben paarse tinten en oranje stampers die de toppen aantrekkelijk maken. Na 9 tot 10 weken is je plant helemaal klaar om geoogst te worden.

Smaak van de Tangie’Matic

Deze ongewoon grote en zware toppen leveren ongelooflijke smaakterpenen op. Je wordt getrakteerd op heerlijke aardetinten aangevuld met sinaasappel smaken. Wanneer je deze combinatie proeft ga je er steeds meer naar verlangen. Laat de plant even drogen en uitharden om de smaken te versterken.

Effecten van de Tangie’Matic

Tangie’matic is een perfecte recreatieve rook. Met 65% Sativa-genetica zal ze de gebruiker een psychedelische buzz bezorgen. Ze doet er langer over dan andere cannabissoorten, maar zodra haar effecten beginnen te werken, ga je rechtstreeks de kosmos in. Je zult vlagen van verhoogde creativiteit en focus voelen naarmate je filosofischer en kritischer wordt bij wat je ook doet. Wees geduldig met deze dame en de rook zal je naar waarheid belonen.

Hoewel Tangie’matic 35% Indica genetica heeft, veroorzaakt ze helemaal geen loomheid. Ze is ideaal om op elk moment van de dag te gebruiken zonder het risico op bankhangen. Creatievelingen zoals muzikanten, schrijvers en schilders kunnen haar gebruiken om gefocust te blijven en een bredere kijk op hun kunst te krijgen. Het is ook nuttig voor mensen met concentratie- en angstproblemen. Steek deze joint aan wanneer je met vrienden rondhangt of een wandeling maakt in de natuur en wees er op voorbereid om het universum te gaan verkennen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Tangerine, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tangie’Matic” te beoordelen