Aanbieding!

Trainwreck auto

6.7570.00

-25%

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te kweken cannabissoort die geschikt is voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers, dan is Trainwreck Auto wat je zoekt. Ze zal je in enkele weken belonen zonder al te veel aandacht van je te vragen. Je wordt getrakteerd op zware stoten met een sterke geur van dennen terpenen. Ze zal je favoriet worden omdat de milde high langzaam uitgroeit tot een krachtige high die je hoog boven de wolken brengt. Koop Trainwreck Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Trainwreck Auto is geen veelvoorkomende soort. Het kostte de veredelaars bij FastBuds een tijdje voor ze haar op punt hadden. Ze is het resultaat van vier generaties puur fokken om een 100% genetische integriteit te bevestigen. De autoflowering genetica maakt haar aantrekkelijker, en haar smaakterpenen maken haar de favoriet onder veel gebruikers.

Hoe groeit de Trainwreck auto?

Trainwreck Auto zal niet veel aandacht van je vragen. Ze zal je belonen zonder dat je er voortdurend moet mee bezig zijn maar, ze doet het veel beter als je technieken zoals LST gaat gebruiken. Vergeet niet om minimaal 7 dagen voor de oogst door te spoelen om de aroma- en smaakprofielen te verbeteren.
Qua hoogte mag je rekenen op 70 tot 120 cm, of ze buiten staan of binnen in een kweekruimte, het maakt geen verschil. Binnen ga je rond de 350 à 550 gram oogsten per vierkante meter, buiten zal de opbrengst tussen 60 en 150 gram per plant liggen.

Bloeitijd en kenmerken

Trainwreck Auto groeit uit tot een lange, dichte en bossige plant. Ze zal donkergroene bladeren en zijtakken hebben die de hoogte van de hoofdcola kunnen bereiken. Ze produceren groene, dichte toppen met helder geeloranje haren die zich eromheen wikkelen. De toppen groeien als één enorme knop op de takken en laten een verbazingwekkende aanwezigheid aan trichoom zien. De hars maakt je vingers plakkerig bij het breken van de toppen. Na een bloeiduur van 8 tot 9 weken kun je de toppen gaan knippen en drogen.

Smaak en geur van de Trainwreck auto

Bij het aansteken van de toppen, biedt deze soort bij inademing een duidelijke en ingewikkelde mix van heerlijke citroen- en dennenaroma’s. Bij het uitademen laat de rook een peperige en kruidige nasmaak achter. Deze mix maakt de rook zacht en plezierig.

Effecten en high

Trainwreck Auto levert je langzame maar zekere effecten dus je zult geduld moeten hebben, aangezien ze zacht beginnen en met de tijd toenemen. Na een paar minuten in je rooksessie, krijg je een comfortabele en stimulerende cerebrale high die je een goed gevoel geeft over jezelf en al het andere. De langdurige motiverende high houdt je kalm en gefocust bij wat je ook doet. Je creativiteit zal de hoogte in gaan en je krijgt een zeer scherpe focus.

De high zal langzaam overgaan in een Indica gevoel dat op een ander soort high lijkt. Je spieren zullen ontspannen terwijl de rook je loom zal maken. De body high kan fysieke pijn verlichten, waardoor ze perfect is voor mensen met chronische pijn. Ze is ideaal voor mensen die overdag gefocust willen blijven of die ’s avonds na een lange dag willen ontspannen.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Citroen, Pijnboom, Pittig, Zoet

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trainwreck auto” te beoordelen