Aanbieding!

White Widow Auto

6.7552.50

-25%

White Widow Auto is een snelgroeiende soort die buitengewoon betrouwbaar is. Met een groeitijd van 9 weken is deze soort perfect voor kwekers die een snelle doorlooptijd willen. Deze Sativa kan zowel buiten, met gemak, ongelooflijke resultaten behalen of je nu in warme of koude weersomstandigheden groeit! Haar smaken zijn een mix van pittige aardsheid die je een vredig gevoel geven, terwijl haar effecten ontspanning bieden, waardoor deze plant ook geweldig is als je op zoek bent naar wat rust en gezelligheid. Bestel je zaden vandaag nog in onze Seedshop.

White Widow is één van de meest bekende soorten die afkomstig is van de westkust van de VS. Ze verbaasde de cannabisindustrie toen veredelaars op zoek gingen naar een manier om haar genetica te verbeteren. Ze besloten om FB Fem Auto #13 aan de mix toe te voegen en creëerden een nieuwe legende.

Hoe groei je de White Widow Auto?

White Widow Auto is een makkelijk te trimmen soort die intens hars produceert. Als ze onder de juiste omstandigheden wordt gekweekt, staat ze bekend als één van onze meest productieve planten met extreme profielen! Je kunt hasj of extract van dit soort materiaal maken, afhankelijk van wat je wilt gebruiken. Ze zal hoe dan ook goed presteren, maar dit zijn slechts enkele suggesties wanneer je ze thuis kweekt. Ze presteert ook prachtig buiten tot laat in de winter, zolang je maar niet onder de 15 graden Celsius gaat. Je zult een langere tijd nodig hebben als ze te vroeg worden geplant.
Je mag je verwachten aan een hoogte van 70 tot 110 cm. De opbrengst bij binnen-teelt ligt tussen 400 en 500 gram per vierkante meter, buiten zal het tussen de 50 en 170 gram per plant worden.

Kenmerken van de White Widow Auto

De toppen van Original Auto White Widow’s zijn bedekt met trichomen, donkergroene stampers en aantrekkelijke kastanjebruine kleuren. Deze dimorfe bloemen produceren grote hoeveelheden hars die van boven naar beneden over elke knop worden verdeeld; ze zijn licht van gewicht, maar bieden genoeg voor degenen die op zoek zijn naar hun hoogwaardige toppen!

Smaak van de White Widow Auto

Deze smaak is gedurfd en aards met een pittige ondertoon en zal je doen denken aan de pijp van je grootvader, of misschien aan net geschoten wild aan het eind van de herfst. Of de rijke smaken op je tong na het eten van een lekker stuk rundvlees dat geroosterd werd boven een open vuur.

Effecten van de White Widow Auto

Dankzij haar 20% THC zijn de effecten opbeurend en geven je een heldere geest met een opwindende buzz. Ze zal je geest stimuleren zodat je aan de gang kunt blijven met de dingen die je moet of wilt doen, waardoor ze perfect is om georganiseerd te blijven. Met minder psychoactiviteit dan de meeste highs die er tegenwoordig zijn (en helemaal geen scherp gevoel), is het gemakkelijk genoeg om weer over te gaan naar ontspanning als je te veel rookt – daarom is deze high “The All-Day High” genoemd.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardeachtig, muskusachtig, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow Auto” te beoordelen