Candy Kush Banana Autoflowering

9.0060.00

Candy Krush Banana Auto flowering cannabiszaden zijn ontsproten uit een gearrangeerd huwelijk van twee verschillende wietsoorten met banana genen. Aan de ene kant zul je de uitgesproken banana smaak gewaar worden maar ook de opmerkelijke zoete smaak van snoep die voorkomt in haar naam. Zoals je waarschijnlijk al kon vermoeden is limoneen het meest dominante terpeen dat altijd voor een fruitige smaak zorgt met een lichte toets van citrusvruchten. Ook caryofylleen en mycreen doen hun duit in het zakje waardoor de lekkere en typische geur van cannabis, bij elke hijs die je neemt, de omgeving vult.

Candy Kush Banana Autoflowering

Tijdens het blowen van Candy Kush Banana Auto flowering ga je merken dat het THC gehalte tamelijk hoog is. Met niet minder dan 25% zorgt het voor een stevige buzz die in fasen komt. Eerst een vrolijke high die naar het euforische neigt, daarna krijg je een uitbarsting van mentale energie. En ook al blijft deze buzz niet zo lang hangen, het ontspannen gevoel wat volgt en waardoor je echt zin krijgt om languit op de bank te relaxen is al even waardevol. Een couch-lock ga je niet ervaren maar het komt wel aardig in de buurt. Candy Kush Banana Auto flowering is het perfecte wietje om na het eten te gebruiken zodat je de hele avond kunt genieten van een ontspannen gevoel waarna je heerlijk kunt wegzakken in een goede nachtrust.

Candy Kush Banana Auto flowering zaden zijn zeer geschikt voor binnenkwekers. Wie gewoon is om een aantal dames in de tuin te planten doet er toch goed aan om ze in een kas te zetten of te beschutten tegen de regen, hagel en andere nattigheid. Want, als ze ergens een hekel aan hebben is het dàt wel. Door hun snelle bloeitijd, die niet meer dan negen weken duurt, kun je in warme zomers nog op tijd oogsten voor het regenseizoen begint. De opbrengst is groot want met zo’n 650 g per m² haal je al heel wat toppen van je plant. Zorg er wél voor dat je genoeg ruimte voorziet want hun Sativa neigingen maken dat ze niet alleen hoog maar ook breed uitgroeien. Laat het je niet verbazen dat je dames buiten een hoogte van 2 meter halen.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0,4%

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

9-10 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Sweet Candy Kush x Banana

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20%, Indica 75%, Ruderalis 5%

Effect: No selection

Helder, Langdurig, Ontspannend

Smaak: No selection

Banaan, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Candy Kush Banana Autoflowering” te beoordelen