Candy Kush Banana

9.0060.00

Ben je op zoek naar een lekker wietsoortje met een uitgesproken zoete en romige Banana smaak, gecombineerd met de forse kracht van een Kush, dan is de Candy Kush Banana vast iets voor jou. De bedoeling achter deze soort is het samenbrengen van de unieke banana-terpenen die makkelijk te kweken zijn met de snelle groei van de Kush. Bij binnenteelt kun je reeds gaan oogsten na 8 tot 9 weken, zet je ze buiten dan duurt het tot september voor de bloemtoppen volledig volgroeid zijn. De planten zijn behoorlijk resistent tegen koude Europese zomers én tegen tal van insecten die je planten proberen te belagen.

Candy Kush Banana

De bloemtoppen zijn prachtige dikke buds met een harslaag die glinstert als ijs. Ze zijn tamelijk licht van kleur met hier en daar donker groene tinten. Om hasj te maken zijn ze uiterst geschikt en de opbrengst is zelfs bijna het dubbele dan wanneer je andere soorten gebruikt. Doe je het goed dan is het best mogelijk dat je plant 25% THC bevat dus het is een sterke meid met een groot impact. Vergis je dus niet in de zoete bananensmaak die langzaam een stone opbouwt en denk twee keer na vooraleer je meer van dat lekkers neemt. De smaak is zo verleidelijk om toe te geven aan meer maar je zou wel eens aangenaam verrast kunnen worden en languit eindigen op de bank. Ze maakt je helemaal ontspannen en zorgt voor een chill die je bij andere soorten niet zo snel zult ervaren.

Ben je van plan om een Candy Kush Banana op je balkon te telen, let dan wel op want de plant kan maar liefst een hoogte behalen van 160 cm. Planten die deze hoogte behalen worden het best goed ondersteund zodat de zijtakken niet gaan inscheuren of afbreken. Teel je binnen en gebruik je lampen van 600 W, dan kun je toch al gauw rekenen op een opbrengst van zo’n 3 tot 400 gram per m². Ben je echt een topkweker die alle regels van de kunst volgt dan is het niet onmogelijk om zelfs tot 550 gram te oogsten.

Zowel echte kenners, fervente blowers en ervaren kwekers zullen uiterst tevreden zijn over de Candy Kush Banana zaden. Beginnende rokers moeten wel even opletten omdat deze dame flink uit de hoek kan komen. Ben je toe aan een ontspannen moment, zorg er dan vooral voor dat je later op de dag geen verplichtingen meer hebt want die zullen gegarandeerd in het water vallen.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

0,4%

Binnen oogsten: No selection

350 – 400 g/m²

Buiten oogsten (droog): No selection

450 – 500 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

170 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Eind September

genetische achtergrond: No selection

Sweet Candy Kush x Banana

Indica/Sativa: No selection

Sativa 30% Indica 70%

Effect: No selection

Ontspannend, Rustgevend

Smaak: No selection

Banaan, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Candy Kush Banana” te beoordelen