Grapefruit Gorilla Autoflowering

9.0060.00

Zoals alle auto flowering soorten, komt ook deze Grapefruit Gorilla cannabisplant tegemoet aan de behoeften van kwekers in gebieden waar het klimaat niet echt gunstig is en de zomers kort zijn. Dankzij een aantal ruderalis genen die afkomstig zijn van de Gorilla voorvaderen, is het een extra krachtige en stevige dame. Ze zit vol met terpenen die allerlei smaken naar boven brengen tijdens het roken of vapen. Zowel zoete als citrusachtige smaken spelen met je smaakpapillen maar eindigen steeds met de typische bittere nasmaak van pompelmoes.

Grapefruit Gorilla Autoflowering

Met 19% aan THC is dit een tamelijk krachtige dame die een onstuitbaar effect geeft en je geest stimuleert en tegelijkertijd je lichaam heerlijk laat ontspannen. Met dit percentage aan heilzame psychoactieve cannabinoïden kan het niet anders dan dat het een relaxerend effect heeft op je hele lichaam. Ideaal om de sleur te ontvluchten en, in je eentje of met vrienden, heerlijk te genieten van het impact van deze dame na een zware werkdag. Het resultaat is niet meteen een couch-lock maar reken er maar op dat je niet echt productief meer zult zijn na het roken van een joint. De meest creatieve ideeën komen zeker naar boven maar of je ze ook nog zult kunnen uitvoeren is een andere vraag.

Wil je in korte tijd een grote oogst, dan zijn de Grapefruit Gorrila Auto flowering zaden echt iets voor jou. Vanaf het kiemen van het zaadje tot de oogst bedraagt nauwelijks 75 dagen en dat is heel snel. Gezonde planten hebben een dicht bladerdak met grote bloemen die schitteren van de kristallen. Hoger dan één meter zullen ze wellicht niet worden maar binnen mag je toch algauw rekenen op een oogst van 400 g per m². Buiten zal het natuurlijk minder zijn, zoals bij elke strain maar 160 g per plant moet je zeker kunnen halen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0,8-1%

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

9-10 weken na het ontkiemen

Indica/Sativa: No selection

Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%

Effect: No selection

Krachtig, Ontspannend, Stoned

Smaak: No selection

Fruitig, Grapefruit, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grapefruit Gorilla Autoflowering” te beoordelen