Grapefruit Gorilla

9.0060.00

Een zeer geliefde indica soort waar heel wat mensen gek op zijn is de Grapefruit Gorilla. Het samensmelten van de genetica van Mendocino Purps, Afghan en Skunk heeft gezorgd voor een wietje dat alle goede eigenschappen bevat zitten in één plant. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je slechts een paar hijsjes nodig hebt van een joint om lekker ontspannen te kunnen genieten van het moment van de dag. Wie van een geurmengeling houdt van zoete pruimen, sandelhout, zwarte bessen en een vleugje gember, die haalt best enkele zaadjes van de Grapefruit Gorilla in huis.

Grapefruit Gorilla

Echt hoog worden deze dames niet maar ze krijgen mooie dikke toppen die bedekt zijn met prachtige kristallen. Wanneer je haar goed verzorgt en de nodige voedingsstoffen geeft, zal ze met gemak groeien en bloeien in streken waar het niet altijd zo warm en droog is als ze gewend is. Met verschillende tinten paars zijn de toppen een ware lust voor het oog als ze volgroeid zijn. De zaden ontkiemen heel gemakkelijk en brengen, als je je aan de regels van de kunst houdt, mooie gezonde planten voort.

Houd je van snoep en zoete lekkernijen, dan is de Grapefruit Gorilla echt iets voor jou. De fruitige zoete smaak van druiven en bessen streelt je smaakpapillen als de plant in bloei gaat. Ze geeft een opwekkende high waardoor je lichaam heerlijk kan ontspannen en tegelijkertijd verkwikt het ook je geest met vrolijk makende gedachten en een gevoel van zaligheid. Alles tezamen, de geur, de smaak en het gebruik zorgen voor een gelukzalig gevoel dat enkele uren blijft aanhouden na het gebruik. Het THC gehalte is middelmatig want met 15 tot 20% kunnen we niet spreken van een hoog percentage. Maar, het is meer dan genoeg om ten volle te kunnen genieten zonder dat je het gevoel krijgt dat je tussen de planeten in het sterrenstelsel beland bent.

Je zult zien dat, tijdens de groei, zich één grote centrale top zal ontwikkelen met daarnaast, aan het uitgestrekte takkenstelsel, ontelbare kleinere toppen. Met de Grapefruit Gorilla maakt het niet uit of je binnen of buiten kweekt, de oogst is echt riant te noemen. Binnen kan de oogst tot 700 g per m² oplopen en zet je haar buiten in volle grond, dan haal je in de beste gevallen nog altijd 600 gram. Eind september, begin oktober is het tijd om de dame te knippen als je ze buiten hebt staan. Binnen kan het al na zeven tot negen weken. Je kiest best voor negen weken want als je haar te vroeg knipt bestaat de kans dat je een aantal terpenen en cannabinoïden mist en dat zou zonde zijn.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0,4%

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Grapefruit x Gorilla Glue

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20% Indica 80%

Effect: No selection

Kalmerend, Stoned

Smaak: No selection

Citrus, Grapefruit, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grapefruit Gorilla” te beoordelen