Hollands Haze Autoflowering

9.0060.00

Deze Hollandse sativa dame met een toets van indica is een bossige hoge plant met lange benen en bloemen met goudgele tinten. En ook al zijn de toppen niet echt groot, ze zijn voldoendekrachtig ook al is het THC gehalte met zo’n 14% niet echt hoog. Het is een snelle bloeier die ook door indica gebruikers zeer gewaardeerd wordt. Omdat het een Haze soort is, zal de high je meevoeren naar het universum waar je, geheel ontspannen, de omgeving kunt ontdekken. Haar smaak is fruitig en een beetje frosty en ervaren blowers kunnen er makkelijk ook overdag van genieten.

Hollands Haze Auto Flowering

HollandsHaze Auto Flowering planten hebben zowel medicinale als recreatieve eigenschappen. Ze verbeteren je stemming, laten het creatieve beest in je los en verdringt eventuele sociale angststoornissen. Het is een wietsoortje dat je een hele dag op de been houdt, ook al is het een drukte van jewelste om je heen. Ben je niet vertrouwd met het gebruiken van cannabis, dan is het wel even opletten geblazen want de high kan echt heftig binnenkomen. Deze dame houdt van zon en een droog klimaat maar zoals de naam zegt, kan ze uitstekend groeien en bloeien onder Nederlandse weersomstandigheden. Hoe meer zon, hoe meer licht, hoe lekkerder en uitgesproken de smaak en de uitwerking zal zijn, dat spreekt voor zich.

Met een groeihoogte van maximaal 85 cm en rekening houdend met het bossige karakter van de plant, moet je zeker voorzien in genoeg ruimte. De opbrengst ligt ongeveer op 350 g per m² en dat is voor een dame van dat formaat niet weinig te noemen. Zoals bij elk soort worden planten die buiten geteeld worden hoger en kunnen anderhalve meter hoog worden. Indien je bang bent dat de buren de toppen boven je schutting uit zien groeien, kun je ze uiteraard kleiner houden met de low-stress techniek. Oogsten kun je reeds na twaalf tot dertien weken na het planten. Dat is erg snel en daar houd je best rekening mee bij het ontkiemen van de zaadjes. Wees er zeker van dat je in die periode geen plannen hebt om naar het buitenland te gaan want dan kun je heel je oogst vergeten en dat zou een regelrechte zonde zijn.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

0,8-1%

Hoogte binnen: No selection

65 – 85 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

12 – 13 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Hollands Haze x Ruderalis

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 20% Ruderalis 20%

Effect: No selection

Creatief, Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hollands Haze Autoflowering” te beoordelen