Strawberry Lemon Kush Autoflowering

9.0060.00

Een uitgebalanceerde mengeling van Strawberry, Lemon en OG Kush kan alleen maar een topwietje zijn. Een Sativa soortje dat leunt tegen Indica is dé manier om de dag mee te beginnen want ze maakt je ontzettend productief. Haar Sativa genen met uitgesproken terpenen zullen je smaakpapillen verwennen met zoete en kruidige smaken. Het THC gehalte ligt ongeveer tussen 14 en 21% maar, al naargelang de omstandigheden tijdens het groeien, mag het je niet verbazen dat 23% gehaald wordt. Het CBD gehalte in deze dame is heel laag en daardoor verwaarloosbaar. Dit neemt niet weg dat het ook voor medicinale gebruikers die bijvoorbeeld worstelen met weinig eetlust, heilzaam kan werken. De smaak is een mengeling van zoete aardbei, citrusvruchten en muskus met een vleugje dennen die een waar genot voor je smaakpapillen zijn en zal je doen verlangen naar meer.

Strawberry Lemon Kush Autoflowering

Bij het roken ervaar je een opbeurende high waardoor je gaat giechelen en je verbaasd zult staan van je sociale vaardigheden. Een ideaal wietsoortje voor na het avondmaal om daarna lekker op de bank te gaan uitbuiken en de hele avond relaxed door te brengen.

Deze dame is compact in omvang en is een snelle groeier en bloeier. Ze laat zich heel gemakkelijk kweken met een groeitijd van maximaal zeventig dagen, nadat je het zaadje ontkiemde. Je kunt je verwachten aan een rijke oogst van mooie dikke toppen en je haalt zeker tot 510 g per m² als je het goed doet. Echt hoog zal ze niet groeien want meestal halen Strawberry Lemon Kush Auto flowering planten net geen één meter. Zet je je dame buiten, dan zoek je best het warmste plekje in de tuin of je terras uit want zoals meestal houdt ze van zon, warmte en licht. Wanneer je daar rekening mee houdt kun je, als buitenkweker, rekenen op ongeveer 450 g per m² rond midden oktober.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0,6%

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

8 – 9 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Strawberry Lemon Kush x Ruderalis

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 20% Ruderalis 20%

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardbei, Citroen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Lemon Kush Autoflowering” te beoordelen