Strawberry Lemon Kush

9.0060.00

Wat krijg je als je Strawberry Lemonade kruist met Lemon Kush? Een verrukkelijk nieuw wietsoortje dat je de klinkende naam Strawberry Lemon Kush geeft. Alle voordelen van sativa samengebracht met de ontelbare pluspunten van een indica, dat kan alleen maar een voortreffelijke nieuwe soort voortbrengen. Wie het niet gewend is om cannabis te roken moet met deze kanjer wel een beetje opletten want het THC gehalte ligt rond de 28%. Want, ook al heeft deze soort de smaak van aardbeien met lichte Citrus toetsen, ze kan verraderlijk binnen komen. Of je dit percentage bereikt zal natuurlijk ook wel afhangen van de manier waarop je deze mooie dames verzorgt tijdens het kweken.

Stawberry Lemon Kush

Met een lichtschema van 12 uur licht en hetzelfde aantal uren donker kun je er op rekenen dat de plant negen tot tien weken nodig heeft om haar mooie dikke toppen te laten bloeien. Ze levert prachtige dikke hoofdtoppen zoals we kennen bij de OG Kush. Kweek je de dames buiten, dan valt de geur wel mee maar zet je ze in een binnenruimte dan zullen haar fruitige aroma’s een echte weldaad zijn voor je neus. Zoveel verschillende geuren van bessen, citrus en een lichte benzinegeur vullen de hele ruimte en doen je sterk verlangen naar het moment waarop je kunt oogsten.

Gebruikers die zweren bij de Hulkberry soort moeten deze kruising echt eens geproefd hebben zodat ze kunnen merken dat de uitwerking van alle stofjes van de plant, niet veel van elkaar verschilt. Nog voor je je joint op hebt ga je hoger en hoger zweven en ga je het gevoel krijgen dat het universum jouw speelplein wordt. Lichamelijk geniet je ten volle van deze fantastische smaakbom maar geestelijk is het echt reizen door de onmetelijke en rustgevende ruimte.

Nieuwkomers in het telen van eigen cannabis kunnen Strawberry Lemon Kush zeker in overweging nemen bij het kiezen van een lekker en makkelijk kweekbaar soortje. Omdat deze dame zich graag laat verwennen door een mediterraan klimaat, laat ze zich liefst binnen opgroeien. Maar, indien je haar graag buiten kweekt zal ze zeker niet tegensputteren want ook in gebieden waar geen constante warmte en zonlicht is, zal ze goed gedijen. Geef je haar sterk kunstlicht dan kan ze opgroeien tot een bossige en rijzige plant die wel 180 cm haalt. Na acht tot tien weken kun je de rijke met prachtige trichiomen bezaaide dame oogsten en heb je haar buiten staan dan kun je er op rekenen dat ze klaar is om geknipt te worden rond eind september, begin oktober. Indien je zorgt dat je dame met haar voeten in biologische teelaarde staat en haar de nodige vitamines en enzymen geeft, zal ze je dankbaar belonen met de lekkerste bloemen onder de wietsoorten. Je kunt haar buiten ten vroegste oogsten begin oktober maar dat is uiteraard ook afhankelijk van het aantal uren zonneschijn die ze mocht genieten. Met een gemiddelde opbrengst aan volle mooie kleverige toppen heb je een prima soort in huis.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

0,4%

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Kush x Strawberry Diesel

Indica/Sativa: No selection

Sativa 45% Indica 55%

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardbei, Lemon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Lemon Kush” te beoordelen