Sweet Candy Haze Autoflowering

34.9559.95

Zoals de naam reeds doet vermoeden is deze cannabissoort een zoete metgezel voor ontspannen avondjes op de bank of met vrienden. Deze sativa dominante dame heeft haar genen o.a. te danken aan Haze die mee aan de oorsprong ligt van deze soort. Heel wat ervaren rokers zijn gek op Haze soorten maar zijn tegelijkertijd ook verzot op een meer zoete smaak. Voor die mensen zijn de Sweet Candy Haze Auto flowering planten een mooie uitkomst. Alle goede eigenschappen van Haze werden samengebracht met de genen van Sweet Candy, dit kan alleen maar een perfecte match zijn. Met deze stamboom kan het niet anders dan dat, zowel recreatieve als medicinale gebruikers, de voordelen zullen ervaren waarop ze rekenen.

Sweet Candy Haze Autoflowering

Met slechts 13% aan psychoactieve stof, kun je moeilijk zeggen dat het een sterke wietsoort is maar, vergis je niet. Ze doet precies waar Sweet Candy Haze Auto flowering voor bedoeld is en dat is rust brengen op momenten dat je het nodig hebt. Het is dan ook mogelijk om op eender welk moment van de dag een blowtje op te steken of te gaan vapen. De subtiele effecten zullen wel merkbaar zijn maar zoals gezegd, op een subtiele manier. Vooral wanneer je overdag werkt of het om één of andere reden te druk wordt in je hoofd, kan deze strain verlichting en stabiliteit brengen.

Het terpenenprofiel is uitgebalanceerd en staat garant voor heerlijk zoete smaken die doen denken aan zachte vruchten, gemengd met pure suiker. Omdat de terpenen pineen, mycreen en caryofyleen ook duidelijk aanwezig zijn, worden al die verrukkelijke smaakpapilverwenners nog eens extra geaccentueerd.

Wie de dames beschut kweekt, in een binnentent of een wietkamer, zal na negen weken bloeitijd kunnen rekenen op een mooie oogst van om en bij de 300 g per m² na een optimale verzorging. Zet je je planten buiten, dan zal de opbrengst bij optimale weersomstandigheden ongeveer 80 tot 150 gram per plant zijn. Is dit een topoogst? Nee, niet echt. Maar de kwaliteit die je krijgt is het dan weer wél. Alles hangt af van wat jij als gebruiker het meest naar waarde schat en wat de reden is waarom je een jointje opsteekt of gaat vapen. Wil je een knock-out wietsoort waardoor je uren aan je bank gekluisterd blijft, dan is deze Sweet Candy Haze Auto flowering niets voor jou. Als je daarentegen een hele dag wil doorwerken terwijl je rust in je hoofd creëert, dan zul je ontzettend tevreden zijn over wat deze dame je te bieden heeft. Voor elk wat wils is ook betrekkelijk op wietsoortjes, zo zie je maar.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

14-16%

CBD: No selection

1,2-1,4%

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

10 – 11 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Sweet Candy Haze x Ruderalis

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 20% Ruderalis 20%

Effect: No selection

Focus, Kalmerend, lachen

Smaak: No selection

Bosbes, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Candy Haze Autoflowering” te beoordelen