Sweet Candy Haze

9.0060.00

Een strain met een sterke sativa dominantie die alle heilzame stoffen heeft van zijn voorouders maar dan met een nog zoetere smaak, is de Sweet Candy Haze. Hoe de verhouding tussen sativa en indica juist is, is niet zo duidelijk maar het wordt geschat tussen 70/30 en 90/10. Feit is, sativa is duidelijk overheersend en dit geeft gegarandeerd een relatief lange buzz waarbij je toch helder blijft. Zowel beginnende als ervaren cannabisgebruikers zullen deze Sweet Candy Haze, die ook medicinaal gebruikt kan worden, kunnen smaken.

Sweet Candy Haze

Het THC gehalte ligt rond 20%, wat vrij hoog is, vooral wanneer je een beginnend gebruiker bent. Dit maakt dat de high die je zult ervaren niet alleen krachtig is maar ook een hele poos blijft aanhouden. Een sterke high, een helder hoofd met daarna een heerlijk ontspannen gevoel zijn zowat de best omschrijvende eigenschappen van de uitwerking bij deze Sweet Candy Haze soort.

De prachtige groene bloemen zijn bedekt met donker oranje tot paarse haartjes die je ook soms bij andere strains aantreft. Welke kleur de buds gaan vertonen hangt meestal af van de omstandigheden waarin ze groeien. Teel je ze binnen, dan kun je toch gauw rekenen op zo’n 5 tot 600 gram per plant, buitenteelt levert zoals gewoonlijk iets meer op. Buitenplanten bereiken een maximale hoogte van 180 cm, binnen worden ze wellicht niet hoger dan één meter. De bloeitijd duurt ongeveer negen tot elf weken en pas eind oktober zul je kunnen oogsten bij buitenteelt, uiteraard afhankelijk van wanneer je de zaadjes hebt laten ontkiemen én de goede zin van de weergoden. Zoals alle groene dames houdt ook Sweet Candy Haze van de zon maar ook in Nederlandse weersomstandigheden zal ze zich makkelijk laten telen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0,4%

Hoogte binnen: No selection

60 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 180 cm

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry Haze x Sweet Candy Kush

Indica/Sativa: No selection

Sativa 55% Indica 45%

Effect: No selection

Krachtig, lachen, Ontspannend, Stoned

Smaak: No selection

Bosbes, Citrus, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Candy Haze” te beoordelen