Lemonade Krush

8.0025.00

Knijp de dag uit met Lemonade Kush, een verkwikkende creatie van Izi Seeds. Deze vrouwelijke variëteit is een citrusachtige verrukking, en biedt een verfrissende draai aan je cannabiservaring. Barstensvol smaak en energieke effecten is Lemonade Kush de perfecte metgezel voor een revitaliserende high. Izi Seeds heeft Lemon Skunk en Sour Diesel meesterlijk gemengd, waardoor een variëteit ontstaat die de essentie van zonneschijn belichaamt bij elke hijs. Less je dorst naar uitzonderlijke cannabis – bezoek hollandshigh.com nu en verhef je zintuigen met Lemonade Kush.


Unleash de sprankelende Lemonade Krush van Izi Seeds

Ontdek het toppunt van citroenachtig geluk met Lemonade Krush, een wonderbaarlijke, vrouwelijke variëteit van het gerenommeerde Izi Seeds. Deze variëteit biedt een verfrissende ontsnapping naar een wereld van verkwikkende smaken en opbeurende effecten, waardoor het een must-have is voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en euforische reis.

De Citrus Symfonie:

Lemonade Krush is een zorgvuldig samengestelde mix van Lemon Skunk en Sour Diesel, resulterend in een genetisch meesterwerk dat de essentie van zonovergoten citrusboomgaarden belichaamt. Het terpeenprofiel van deze variëteit barst uit met pittige citroennoten, waardoor een aroma ontstaat dat net zo verrukkelijk is als de smaak.

Bloeitijd van Lemonade Krush:

Het kweken van Lemonade Krush is een belonende ervaring, met een gematigde bloeitijd die ervoor zorgt dat kwekers kunnen genieten van hun overvloedige oogst in een redelijke tijdsperiode. De planten gedijen in optimale omstandigheden, met dichte, harsachtige bloemtoppen die glinsteren als dauwdruppels op een zomerse ochtend.

Energizing Effecten:

Lemonade Krush levert een high die zo verkwikkend is als een slokje vers geperste citroenlimonade op een warme dag. Het euforische begin gepaard met een golf van energie maakt deze variëteit ideaal voor dagelijkse verwennerij, het stimuleren van creativiteit en motivatie zonder overweldigende intensiteit.

Waarom Kiezen voor Lemonade Krush?

Citrus Explozie: Dompel jezelf onder in de heldere en citroenachtige tonen die Lemonade Krush definiëren, en ervaar een zintuiglijke reis die doet denken aan een zomerse middag.

Evenwichtige Genetica: Het zorgvuldige mengen van Lemon Skunk en Sour Diesel zorgt voor een harmonieuze balans tussen opbeurende effecten en een verrukkelijk smaakprofiel.

Veelzijdige High: Of je nu op zoek bent naar een creatieve boost of een sociale oppepper, Lemonade Krush past zich aan aan je stemming, waardoor het een veelzijdige metgezel is voor verschillende gelegenheden.

Waar Lemonade Krush te Vinden:

Lemonade Krush wacht op je bij hollandshigh.com, waar kwaliteit en gemak samenkomen. Verrijk je cannabiservaring door deze met citrus doordrenkte parel aan je collectie toe te voegen. Bezoek onze webshop nu en verken de wereld van Lemonade Kush – jouw ticket naar een verfrissende en opbeurende high.

Extra informatie

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Bloeitijd: No selection

7 weken

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 600 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

80 – 130 g/plant

Hoogte: No selection

THC: No selection

10-14%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemonade Krush” te beoordelen