Agent Murphy

25.0035.00

Ga op een cannabisavontuur met Agent Murphy, een buitengewone gefeminiseerde variëteit van Narcos Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze sativa dominante hybride belooft niet alleen een naadloze teeltervaring, maar ook een heerlijk proces van zaadjes tot toppen. Duik in de kenmerkende groei, bloeiende schoonheid en boeiende effecten van Agent Murphy en ontdek waarom het de eerste keuze is voor cannabisliefhebbers van alle niveaus. Upgrade je cannabis teel ervaring met deze uitzonderlijke soort die toegang geeft aan premium cannabis.


Groei en Kenmerken van Agent Murphy

Ervaar de reis van zaadjes tot toppen met de gefeminiseerde Agent Murphy van Narcos Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze sativa dominante hybride belooft niet alleen een buitengewone oogst, maar ook een toegankelijk teeltproces voor kwekers van alle niveaus. Van kieming tot bloei, rijpt Agent Murphy doorgaans in een gematigd tijdsbestek, waardoor het een ideale keuze is voor telers die van hun oogst liever eerder willen genieten dan later.

Bloeiende Schoonheid en Oogst van Agent Murphy

Aanschouw de bloeiende schoonheid van de toppen van Agent Murphy terwijl ze uitgroeien tot een overvloedige oogst. Deze gefeminiseerde soort toont een opmerkelijke bloeiperiode, waarbij de toppen hun hoogtepunt bereiken rond 9 tot 10 weken. Het oogstseizoen is eveneens lonend en levert een royale opbrengst van krachtige, harsachtige toppen op. Het levendige uiterlijk van Agent Murphy voegt een zomers tintje toe aan je teeltreis en maakt het een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke kweekruimte.

Smaak en Aroma van Agent Murphy Cannabis Zaden

Verwen je zintuigen met de voortreffelijke smaak en betoverende geur van Agent Murphy. Deze gefeminiseerde variant van Narcos Seeds blinkt uit met een opvallend smaakprofiel dat Fruitig, Houtachtig, Haze en Metaal combineert voor een werkelijk plezierige rookervaring. De geur is even betoverend en biedt een zintuiglijke reis die het genot van deze sativa dominante hybride versterkt. Verrijk je cannabiservaring met de uitzonderlijke smaak en geur van Agent Murphy.

Aangename Effecten van het Roken van Agent Murphy

Ontdek de verassende effecten van Agent Murphy, een sativa dominante hybride variëteit verkrijgbaar bij Holland’s High. Bekend om zijn opbeurende en energieke eigenschappen, levert deze gefeminiseerde variëteit een gebalanceerde high die creativiteit en focus stimuleert. Perfect voor dagelijkse verwennerij biedt Agent Murphy een soepele en plezierige rookervaring. Omarm de positieve vibes en mentale helderheid die gepaard gaan met deze sativa dominante hybride, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die een prettige en opbeurende cannabiservaring zoeken.

Extra informatie

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia (fem) x Haze x Afghan

Indica/Sativa: No selection

Sativa Dominant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

THC: No selection

20%

Effect: No selection

Extreem high, psychoactief

Smaak: No selection

Fruitig, Haze, Houtachtig, Metallic

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agent Murphy” te beoordelen