Amnesia Haze

10.0075.00

Wanneer je een Sativa uit Jamaica en Laos laat samensmelten met een Indica dominante soort als Afgha Hawaiian, dan is de kans heel groot dat je een topsoort krijgt. En zo gebeurde dat met de Amnesia Haze. Met 80 % Sativa en 20 % Indica betekent dit dat het een prima wietje is om overdag te gebruiken. Deze soort is heel populair in Europa, meer dan in de Verenigde Staten al kun je deze prachtige dames ook aantreffen in Colorado, Californië en nog een paar andere staten.

De Groei en Bloei van Amnesia Haze

Laat je de plantjes groeien in een beschermde binnen omgeving dan zullen ze niet hoger worden dan 140 cm. Zet je ze buiten in volle grond worden ze hoger en kunnen ze makkelijk 210 cm bereiken. Dit is belangrijk om te weten als je de dames uit het zicht van buren en de ordehandhaving wil houden. Het bloeien van de Amnesia Haze dames duurt tussen de tien en elf weken zodat je rond eind oktober kunt gaan oogsten. Gedurende het bloeien ga je merken dat je toppen een mooie lichtgroene kleur krijgen met donkerbruine lokken en, uiteraard, een ijzig deken van glinsterende trichomen.

Hoeveel Opbrengst kan ik verwachten?

Zoals bij alle wietsoorten hangt het er bij Amnesia Haze ook af waar je ze groeit om het aantal grammen per oogst te bepalen. Zet je de plantjes in een binnen-kweek ruimte dan kun je al gauw rekenen op 600 tot 650 gram per m². Teel je ze in de buitenlucht dan haal je wellicht 700 gram per plant indien de weersomstandigheden gunstig zijn en het een droge warme zomer is.

Smaak van de Amnesia Haze

Met een fruitige hasj smaak die fris in de mond is en een aardse geur die sporen heeft van scherpe peper, wordt de smaak van Amnesia Haze door heel wat gebruikers bewierookt. Maar, omdat smaken en smaakpapillen heel persoonlijk zijn, spreken heel wat mensen ook van citrus en kruidige smaakervaringen bij het roken van de prachtige bloemtoppen.

Effecten na het roken

Wie graag overdag een blowtje doet, zal aan Amnesia Haze een prima bondgenoot hebben. Want, ook al is het THC gehalte ongeveer 22%, toch tast ze het heldere denken niet aan. Omdat het CBD gehalte eerder aan de lage kant is, is deze dame niet echt geschikt voor bijvoorbeeld mensen die het willen gebruiken bij epilepsie of andere aandoeningen. Deze wietsoort zorgt dat je creativiteit een booster krijgt en het geeft een euforie waarbij je niet verbaasd mag zijn als je het regelmatig in een lachkramp schiet. Wel even opletten met het fysieke effect want bloeddoorlopen ogen en een mond waarin je net een prop katoen stak, zijn ook niet uit de lucht.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

175 – 210 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Original Amnesia Haze

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Krachtig, Langdurig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Herbal, Pepper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Haze” te beoordelen