Blue Cheese Automatic

8.5060.00

Wanneer men nieuwe wietsoortjes maakt kijkt men vooral welke voorouders bij wie passen. Met de Blue Cheese Automatic ging het net zo en men kwam tot een nieuwe strain die qua smaken, effecten en kwaliteiten zeker niet onder moet doen voor haar voorvaderen. Uit de beroemde Skunk Cheese en de meerderjarige Blueberry cannabis soort hebben de bio ingenieurs een vernuftige nieuwe autoflowering strain neergezet. Deze overwegend Indica soort met Ruderalis roots heeft de fenotypes, of fysieke eigenschappen, van de Blue Cheese Automatic en dat is alleen maar een voordeel voor de gebruiker.

Groei van Blue Cheese Automatic

Omdat deze soort minder onderhoud en parate kennis vergt dan andere soorten, is de Blue Cheese Automatic een prima strain voor beginners. Ook de groeitijd is een pak korter want, na het voorgroeien, heeft deze plant slecht zeven tot acht weken tijd nodig om uit te bloeien tot een volwassen dame. Kweek je binnen, dan haal je tot 375 gram per m² van je planten die een maximale hoogte zullen bereiken van 70 cm. Zet je je plantjes buiten zal de oogst uiteraard minder zijn en zul je tevreden moeten zijn met zo’n 120 gram. Wat dan wél een voordeel is, is dat deze Blue Cheese dames niet echt hoog worden en met hun lengte van nét iets boven één meter, makkelijk uit het zicht kunnen gehouden worden van wijsneuzen in de buurt.

Hoe bloeit de Blue Cheese Automatic?

De prachtige compacte buds die een mengeling zijn van lichtere en donkere kleuren groen, zullen bedekt zijn met een ijzige suikerlaag aan trichomen eens ze de volwassen leeftijd bereiken. Met een tamelijk hoog THC gehalte van 15% is de Blue Cheese Automatic niet van de sterkste wietsoorten maar zeker ook niet van de lichtste. Maar het CBD gehalte is dan ook weer hoger dan bij de meeste doorsnee soorten, iets wat deze dame ook geschikter maakt voor medicinaal cannabis gebruik.

Smaak en Geur van de Blue Cheese Automatic

De smaken die je smaakpapillen in actie doen schieten zullen een beetje in de war raken bij het roken van Blue Cheese Automatic. Dit komt omdat de geur en de smaak er een loopje mee nemen. Het is een soort dat meer naar kaas smaakt maar dan ook weer meer naar bosbessen ruikt. Je neus verwacht zich aan bosbessen maar je mond krijgt iets anders te proeven. Heel apart en vooral een gewaarwording die je moet ervaren hebben als cannabis liefhebber.

Effecten na het Roken

Door het niet al te hoge percentage aan THC geeft deze dame je een aangenaam gevoel van ontspanning, zonder zwaar stoned te zijn. Beginners kunnen dit uiteraard anders ervaren, vooral wanneer ze niet gewend zijn aan THC. In dàt geval is het altijd een beetje opletten geblazen.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

40 – 70 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Cheese x Ruderalis

Effect: No selection

Helder, Uplifting

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Kaas, Pepper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Cheese Automatic” te beoordelen