Blue Cheese

21.5032.50

De prachtige dame met de klinkende naam Blue Cheese, werd verkregen uit het liefdesspel van de uit Engeland oorspronkelijke Cheese en de lekkere en even beroemde Blueberry soorten. Koop nu je premium wietzaden bij Holland’s High voor een snelle en wereldwijde berzorging!

De prachtige dame met de klinkende naam Blue Cheese, werd verkregen uit het liefdesspel van de uit Engeland oorspronkelijke Cheese en de lekkere en even beroemde Blueberry soorten. Beiden staan bekend om hun indrukwekkend effect en een pallet aan heerlijke smaken en aroma’s. Wie deze match samenbracht moet een waar genie zijn want wie wil er nu geen Blueberry topping op een cheesecake? Alhoewel de Sativa kant met 40% goed vertegenwoordigd is, is deze Blue Cheese een Indica dominante plant die de overige 60% bedraagt. Heel wat populaire coffeeshops hebben deze soort dan ook op het menu staan en is het een strain die vlotjes over de toonbanken gaat.

Hoe groeit de Blue Cheese?

In een beschermde binnen omgeving kan de plant een hoogte bereiken van 160 cm. Buiten wordt ze ongeveer 40 cm hoger en dat maakt dat ze tot één van de grotere plantensoorten kan gerekend worden. Niet echt ideaal wanneer je ongemerkt een paar plantjes achter je schutting wilt kweken en ze uit het oog van kliklustige buren moet houden. Deze soort heeft meer bladeren dan een doorsnee wietplant en dat maakt het iets omslachtiger om hem te knippen. Maar, laat dit vooral geen reden zijn om deze prachtige plant links te laten liggen.

Bloeitijd van de Blue Cheese

Met een mooie opbrengst van rond de halve kilo en zelfs iets meer bij zowel buiten- als binnenkweek is dit helemaal niet verkeerd voor de Blue Cheese lady. Het THC gehalte ligt rond 19% en bij prima weersomstandigheden en een goede kennis van het kweken kan deze zelfs nog iets hoger liggen. Voor een plant met Indica dominantie is dit tamelijk prestigieus te noemen. Vooral de bloeitijd die slechts zeven tot acht weken in beslag neemt is vaak doorslaggevend voor kwekers om te kiezen voor deze strain. Heb je je plantjes buiten staan dan zal het geen uitzondering zijn dat je ze reeds in september al kunt oogsten.

Welke smaak kan ik  verwachten?

De Skunk achtergrond in deze lekkere wietsoort zorgt voor pittige aroma’s maar die worden overheerst door de geuren en smaken van kaas en bosbessen. Daarom is deze Blue Cheese ook perfect geschikt om te gebruiken in edibles zoals cake, taartjes en brownies.

Effecten na het Roken of Vapen

Al na de eerste hijs ga je merken dat je een goede keuze maakte met de Blue Cheese omdat je meteen in een andere sfeer belandt. Eigenlijk zorgt deze soort voor een unieke spirituele ervaring en zal het effect je helpen bij meditatie of andere ontspanningsoefeningen. Maar niet enkel op spiritueel vlak zal deze strain je bijstaan, ook een avondje luilekker helemaal onderuit op de bank om je favoriete serie te bingewatchen gaat perfect lukken met Blue Cheese.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Original Cheese x Oregon Blueberry Blend

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Fruitig, Kaas, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Cheese” te beoordelen