Blue Gelato

12.5085.00

Bent u een commerciële cannabis kweker of gebruiker die op zoek is naar een cannabissoort met een hoge opbrengst om toe te voegen aan uw catalogus en kwekerij? Dan is Blue Gelato van Royal Queen Seeds de perfecte cannabissoort voor uw behoeften. Het is een Indica dominante soort met enorme THC niveaus van 23% en overvloedige opbrengsten tijdens de oogstperiode. Elke plant geeft ongeveer 500 tot 600 gram per plant buiten en tot wel 600 gram per vierkante meter binnen. Bovendien levert de rook gebalanceerde, fysieke, ontspannende en kalmerende effecten, zoals andere Indica’s, samen met aardse en diesel smaken. Koop uw Blue Gelato van onze Hollands High Seedshop en geniet van snelle en discrete verzending.

Blue Gelato: Enorme THC en Enorme Opbrengsten

Royal Queen Seeds heeft geluisterd naar de verzoeken van hun klanten en heeft hen geëerd met hun versie van de legendarische Blue Gelato. De bekwame kwekers kozen vier ongelooflijke strains en kruisten ze herhaaldelijk voor het beste fenotype. De ouderstrains zijn onder andere Blueberry, Thin Mint, Girl Scout Cookies en Sunset Sherbet, terwijl het genetische samenstelling van Blue Gelato bestaat uit 20% Sativa en 80% Indica.

Rookverslag van Blue Gelato

Blue Gelato levert een Indica-effect met een flinke dosis van 23% THC. De effecten komen snel op gang na een paar trekjes van de zware rook, waarbij je lichaam ontspant in een intense fysieke high. Bovendien zullen de effecten je lichaam kalmeren, waardoor je je voelt alsof je een warme kop koffie hebt gedronken of bedekt bent met een deken. De high is gebalanceerd en zal je spieren ontspannen en je lui maken.

Blue Gelato is perfect voor ’s avonds, dankzij haar couch lock-effect. Het zal je lui maken en onwillig om je gebruikelijke taken uit te voeren. Vermijd daarom het roken van de strain in de ochtend of tijdens werkuren. Bovendien is de ontspannende lichamelijke high ideaal voor het verlichten van fysieke pijn bij chronisch zieke patiënten.

Uiterlijk, Smaak en Geur van Blue Gelato

Blue Gelato groeit ondanks de dominante Indica-genetica hoog. De planten zullen de hoofdcola en talrijke zijtakken bevatten, bezaaid met grote met hars bedekte toppen. Na het oogsten en uitharden bieden de toppen een rook met diesel doordrenkt met aardse ondertonen. De sterke geur trekt gemakkelijk mensen aan, dus zorg ervoor dat je ver genoeg van mensen bent als je discretie nodig hebt.

Kweekverslag van Blue Gelato

Blue Gelato is een zware opbrenger die uitstekend presteert in de uitgestrekte buitenlucht en beperkte binnenruimtes. Ze groeit hoog en moet worden verzorgd en ondersteund in de bloeiperiode. Bovendien moeten de planten dagelijks worden voorzien van voedingsstoffen en water.

Wat je kunt verwachten:

  • Een bloeiperiode van 9 tot 10 weken
  • Een indoor opbrengst van 550 tot 600 gram per vierkante meter
  • Outdoor oogst van 500 tot 600 gram per plant
  • Indoor hoogtes van 80 tot 130 cm
  • Outdoor hoogtes van 150 tot 200 cm
  • Oogsten in oktober

Blue Gelato levert aan commerciële gebruikers en is ideaal voor elke Indica-liefhebber.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Thin Mint Girl Scout Cookies x Sunset Sherbet

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Gebalanceerd, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Diesel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Gelato” te beoordelen