Blue Mystic

8.0055.00

Uit dezelfde elite lijn als de superzoete hybridesoorten waar de wereldbefaamde Blueberry afkomstig uit is, komt de prachtige soort Indica dominante Blue Mystic. Hiervoor kruiste men de Afghaanse landrassen samen met de Hightland en Purple Thai, ergens in de late jaren 60 en de vroege jaren zeventig. Rond de jaren tachtig viel Blueberry voortdurend in de prijzen terwijl men ijverig sleutelde aan de nieuwe de Blue Mystic eigenschappen.

Kwekers uit Oregon en Californië kruisten al deze soorten om de basis te leggen voor de Noord-Amerikaanse marihuanasoorten die tegenwoordig worden gebruikt. Koop Blue Mystic Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze soorten!

Hoe groeit de Blue Mystic?

Voor thuistelers die niet van nieuwsgierige buren houden en discreet zijn over hun cannabiskweek en -gebruik, is dit een perfecte soort. Tijdens de bloeiperiode heeft ze een vrij neutrale geur zodat de omgeving niet bedwelmd wordt door zoete cannabisgeuren. In vergelijking met andere soorten produceert ze ook veel minder aroma’s. De smaken en effecten van Blue Mystic veranderen niet van aroma tijdens de bloei.

Opbrengst van de Blue Mystic

Binnenkwekers kunnen met gemak 400 gram en meer per m² oogsten, buiten loopt het gewicht op met ongeveer 500 gram per m². Met 90 cm maximaal is de binnen gekweekte plant niet van de kleinsten maar buiten kan hij makkelijk twee meter en meer halen. Het is dus opletten geblazen als je je dames uit het zicht van de buren wilt houden.

Bloeitijd van de Blue Mystic

Na acht tot negen weken na de voorgroei periode, kun je rond eind oktober je plantjes gaan oogsten. De bossige dames zullen dan mooie dikke bloemtoppen tonen die glinsteren in het licht door de laag trichomen die haar compacte buds zullen bedekken.

Effecten na het Roken

Blue Mystic zit boordevol typische full swing-effecten van Indica. Na de eerste paar trekjes word je overspoeld door opluchting en ontspanning. Daarna volgt een gevoel van euforie vol vreugde en puur geluk. Na de roes waarbij je je licht en zweverig hebt gevoeld, overspoelt de slaap je langzaam en neemt je mee naar de mystieke droomwerelden want het is een prima soortje om ’s avonds te gebruiken, net voor het slapen gaan. Deze dame zal je ook helpen te ontspannen na een hectische dag. Als partydrug is ze echter niet geschikt maar om een avondje lekker samen op de bank te duiken onder een lekkere fleece moet je van goeden huize komen om de Blue Mystic te verslaan.
Uiteraard kunnen we hierdoor Blue Mystic niet aanbevelen om te gebruiken voor het werk of voor het bedienen van zware machines.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Original Cheese x Oregon Blueberry Blend

Effect: No selection

Stoned

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Mystic” te beoordelen