Bubble Kush

9.5070.00

Ben je fan van de geweldige smaken van de Kush-soorten, ga je zeker tevreden zijn over de smaakkwaliteiten van de Bubble Kush. Deze lekkere wietsoort heeft ouders die op zichzelf staan als meesterwerken als het gaat over potentie en euforie. Ze heeft dergelijke eigenschappen geërfd en zorgt voor een gevoel van euforisch geluk voor de gebruiker. Bubble Kush is een product van de kruising tussen Bubble Gum-cannabis en een soort uit de Kush-familie waardoor ze in kwaliteit hoger scoort dan de meeste van haar soortgenoten. Ze heeft toppen van de bovenste plank met een uitstekende structuur, een stevige aantrekkingskracht op de pot en een sterke geur. Hoewel het voor de meeste gebruikers niet opvalt, is deze soort een winner als het om competitie gaat met andere soorten.

Groei en opbrengst

Deze soort doet het zowel binnen als buiten goed. Als ze binnen wordt geplant, kan ze een enorme opbrengst geven van 550 tot 600 gram per plant. Ze torent boven de 80 tot 140 cm uit. In vergelijking met andere soorten is de opbrengst van deze plant echt wel hoog te noemen.
Buiten geplant levert Bubble Kush tot 650 gram per gedroogde plant op kan een hoogte halen van 160 tot 200 cm. Wees voorzichtig met de omstandigheden waaronder je de soort plant. Vermijd fluctuerende temperaturen omdat dit de opbrengst beïnvloedt. Het ideale moment om de Bubble Kush te oogsten eind september tot de eerste week van oktober, al naargelang de weersomstandigheden. Bubble Kush geeft een enorme opbrengst en het enige dat beter is dan deze enorme opbrengst is de verbazingwekkende high die ze biedt.

Bloei van de Bubble Kush

Deze grote dame zal je verrassen met prachtige bloemknoppen die schitteren van de trichomen. Zelfs de kleine blaadjes, of sugarleaves, zitten boordevol met glinsterende pareltjes en geven je hetzelfde genot als de bloemen zelf. Het THC gehalte zit rond 19% en het CBD gehalte is zo laag dat het niet waard is om te vermelden.

Smaak van de Bubble Kush

Je zou niet Bubble Kush heten als je niet naar kauwgom smaakte en dit is zeker waar. Ook al komen de smaken van Kush er in de achtergrond door, toch is haar zoete en fruitige kauwgomsmaak die toetsen heeft van dennen, alles overheersend.

Effecten na het roken

Na een paar pufjes rook of damp, reis je naar de ruimte in een fantastische kosmische reis. Het gevoel wordt later vervangen door sedatie, waarbij je een slaperige high begint te ervaren. Met dit wonder hoef je er alleen maar één te roken, achterover te leunen, te ontspannen en te genieten. Wel kun je last krijgen van droge ogen en een katoenmond maar deze effecten zijn slechts mild. Door het ontspannend effect is Bubble Kush een prima ondersteunende soort bij depressies en donkere gedachten.
Koop Bubble Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Bubble Gum x OG Kush

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubble Kush” te beoordelen