Bubblegum XL

9.0065.00

Verwelkom deze dame van zintuiglijk genot in je tuin of kweekruimte. Deze Bubblegum-cannabissoort is een afstammeling van de Bubblegum-soort die in de jaren negentig naar Nederland kwam overwaaien. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de High Cannabis Cup, waar ze in de loop der jaren verschillende categorieën heeft gedragen, namelijk Best Bioproduct in 1994 en de Cannabis Cup in 1995. Ze is een unieke hybride die een high levert die ook bevredigend. Koop Bubblegum XL Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Groei en opbrengst van de Bubblegum XL

Bubblegum XL is, zoals gezegd, een makkelijke soort om te kweken. Als ze binnen wordt gekweekt, zal ze slechts tussen 80 cm en 140 cm hoog worden. Het duurt ongeveer negen weken om volledig te bloeien en kan zo’n 450 tot 500 gram per vierkante meter opleveren.

Als ze buiten wordt gekweekt, kan ze wel een hoogte van twee meter bereiken met een opbrengst van 400 tot 500 gram per plant. De beste oogsttijd is rond oktober maar hier moet je wel even opletten want de plant gevoelig is voor schimmels en dit maakt het gevaar op toprot groot. Zorg er dus wel even voor dat je dames enige beschutting hebben tegen regen.

Bloei en eigenschappen van de Bubblegum XL

In tegenstelling tot de meeste Nederlandse soorten wordt deze dame niet echt hoog. Ze heeft een ietwat gedrongen uiterlijke wat haar compact en gemakkelijk hanteerbaar maakt. Ze produceert lichtgroene toppen die bedekt zijn met talrijke oranje haartjes en bedekt zijn met glinsterende kristallen. Ze heeft Sativa en Indica van respectievelijk 60% en 40%. Het heeft een THC-potentieel van 19%.

Smaak en geur van de Bubblegum XL

Vers van de oogst geeft deze dame zoetgeurende toppen die naar bubblegum ruiken. Na het drogen behoudt zij haar geur, al snel gevolgd door een sterke citrusgeur met een plastic hint. Wanneer de rook je neusgaten bereikt, overspoelen honingzoete en sterke geuren van aarde en fruit je zintuigen. Het is echt een golf van plezier die je raakt met de verleidelijke kauwgomsmaak wanneer je uitademt. Het is één van de meest favoriete strains onder de ervaren gebruikers.

Effecten na het Roken en vapen

Deze dame windt er geen doekjes om; ze is rustig en subtiel in haar aanpak. Ze kruipt langzaam naar binnen en overspoelt je op een zachte manier. Je zult een sterke high voelen in het midden van je reis. Deze soort levert de effecten van zowel Indica als Sativa. Ook al komt Sativa vaker voor in de soort, het gaat niet om een ​​marathon.

Bubblegum XL kun je best gebruiken na het werk om te relaxen en te ontspannen na een hectische dag. Zoals alle andere Sativa soorten geeft het gebruikers ook wat energie. Ook biedt ze enkele gezondheidsvoordelen, ze zal je helpen bij het bestrijden van angst en pijn maar ook mensen met een gebrek aan slaap zullen zeer tevreden zijn met de hulp van deze dame.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Power Plant x Santa Maria

Effect: No selection

Kalmerend, Uplifting

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubblegum XL” te beoordelen