Candy Kush Express – Fast

9.0065.00

Candy Kush Express Fast geeft je de unieke ervaring van een authentieke hybride. Deze dame biedt je het effect van Sativa en Indica in een verhouding van 40% tot 60% en is het resultaat van een match tussen Sweet Special (Sativa) en OG Kush (Indica.) Koop Candy Kush Express Gefeminiseerde Wietzaden van RQS Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

In feite zijn we allemaal puriteins. We houden van een specifieke soort, ofwel Sativa of Indica, en we stappen daar niet zomaar van af. Maar, met het toenemen van kruisingen en de productie van hoogwaardige hybriden, lijkt het er sterk op dat we allemaal aan het veranderen zijn. Eén van de meest aangename en krachtige producten van de twee soorten is Lady Candy Kush Express Fast. Ze balanceert Sativa en Indica in een bijna gelijkmatige verhouding (40:60) en levert een percentage aan THC van 18%.

Hoe groeit de Candy Kush Express – Fast

Candy Kush Express levert een unieke en authentieke hybride ervaring. Deze dame is afgeleid van Sweet Special (Sativa) en OG Kush (Indica). Haar ouders staan ​​bekend om hun gezonde, robuuste planten en produceren sterke kalmerende toppen met een zeer hoge potentie.
Deze gefeminiseerde snel bloeiende hybride gedraagt zich net als haar andere familieleden. Ze is snel volwassen en is één van de soortjes die het minst aandacht nodig heeft om te groeien. Beginners, in het bijzonder, zullen blij zijn omdat het groeien minder spanningen en onzekerheid geeft.

Bloei en Opbrengst van de Candy Kush Express – Fast

Buiten heeft deze dame een voorkeur voor een mild klimaat om zich maximaal te ontplooien. Ze zal groeien tot een hoogte van 170 cm na ongeveer 7 weken bloeien. Na de oogst, kan ze maar liefst 500 gram per plant afleveren en dit doe je best in het begin van September. Bij buitenteelt worden deze planten niet hoger dan één meter, iets wat handig is wanneer je ‘neuzige’ buren hebt die graag naar de kliklijnen bellen.
Ze is ook ideaal voor de binnenkweek want de plant schiet niet echt hoog op. Het maakt het voor de teler gemakkelijker omdat, door haar beperkte hoogte, deze dame kan gehouden worden in een beperkte ruimte. Maar, ook al is het geen ‘Grande dame’, de opbrengst die je na zeven weken bloeien kunt oogsten is niet minder dan 525 gr. per m².

Smaak van de Candy Kush Express – Fast

Candy Kush Express Fast heeft een aangename zoete smaak met een frisse citrus ondertoon. Als je eenmaal een puff neemt of de damp van de toppen inademt zullen je smaakpapillen geraakt worden met heerlijke smaken

Effecten na het Roken of Vapen

Hoewel deze hybride bijna in balans is, neigt ze naar de Indica kant. Ze geeft een stevige fysieke high na de eerste paar trekjes. Je voelt je lichaam verdoofd worden zonder de controle te verliezen. Het Sativa-effect blijft niet ver achter en de fysieke high gaat langzaam over naar een cerebrale high die je in euforie brengt. Je voelt je ontspannen, zorgeloos en gelukkig waardoor meer eetlust krijgt, je stress vermindert en je lekkerder slaapt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 170 cm

Bloeitijd: No selection

7 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Sweet Special x OG Kush

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Stoned

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Candy Kush Express – Fast” te beoordelen