Corkscrew Auto

11.0076.50

Corkscrew Auto: Unieke Autoflowering Cannabis van RQS x Tyson 2.0

Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit en het unieke spiraalvormige groeipatroon van Corkscrew Auto, een gefeminiseerde autoflowering cannabissoort ontwikkeld door Royal Queen Seeds (RQS) in samenwerking met het merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Deze soort biedt een intrigerende combinatie van krachtige effecten en gemakkelijke teelt. Koop vandaag nog Corkscrew Auto Cannabiszaden bij Holland’s High en ontdek een opmerkelijke aanvulling op je cannabiscollectie.

Ontdek Corkscrew Auto: Spiraalvormige Uitmuntendheid van RQS x Tyson 2.0

Corkscrew Auto is een opvallende gefeminiseerde autoflowering cannabissoort, gemaakt door de innovatieve samenwerking tussen Royal Queen Seeds (RQS) en het iconische merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Bekend om zijn unieke spiraalvormige groeipatroon, krachtige effecten en gemakkelijke teelt, is Corkscrew Auto een ideale keuze voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en hoogwaardige soort.

De Oorsprong en Genetica van Corkscrew Auto

Corkscrew Auto combineert uitzonderlijke genetica van premium cannabissoorten, wat resulteert in een robuuste en betrouwbare cultivar. Deze samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 zorgt ervoor dat elk zaadje volgens de hoogste normen wordt geproduceerd, wat consistentie en kwaliteit bij elke kweek oplevert. De genetische afkomst biedt een perfecte balans van unieke groeikenmerken en krachtige effecten, waardoor Corkscrew Auto een must-try is voor elke cannabiskenner.

Smaak- en Aromaprofiel

Corkscrew Auto staat bekend om zijn verrukkelijke smaak- en aromaprofiel. Verwacht een zoete en fruitige smaak met hints van dennen en aardse tonen. Het aroma is even betoverend en vult de lucht met een mix van frisse en verkwikkende geuren. Deze combinatie creëert een onvergetelijke zintuiglijke ervaring, waardoor elke sessie met Corkscrew Auto echt plezierig is.

Effecten en Voordelen

Corkscrew Auto staat bekend om zijn goed gebalanceerde en krachtige effecten. Met hoge THC-gehaltes levert deze soort een eerste golf van euforie en mentale helderheid, wat de stemming en creativiteit verbetert. Naarmate de cerebrale effecten afnemen, volgt een rustgevende lichaamsontspanning, wat het perfect maakt om te ontspannen en te relaxen. Medicinale gebruikers zullen de mogelijkheid waarderen om stress, angst en fysieke ongemakken te verlichten, terwijl een gevoel van kalmte en welzijn wordt bevorderd.

Corkscrew Auto Kweken

Het kweken van Corkscrew Auto is een eenvoudig en lonend proces. Deze soort gedijt goed in zowel binnen- als buitenomgevingen en vertoont robuuste groei en veerkracht. Met een korte bloeitijd van 8-9 weken kunnen kwekers royale opbrengsten van dichte, met hars bedekte toppen verwachten. Het unieke spiraalvormige groeipatroon voegt een interessant visueel element toe aan je tuin, waardoor het een gespreksonderwerp en een genoegen is om te kweken.

Waarom Kiezen voor Corkscrew Auto?

  • Uitzonderlijke Genetica: Een premium mix van RQS en Tyson 2.0.
  • Uniek Groeipatroon: Intrigerende spiraalgroei voor visuele aantrekkingskracht.
  • Heerlijke Smaak: Zoete, fruitige smaak met dennen en aardse ondertonen.
  • Krachtige Effecten: Gebalanceerde euforie en ontspanning.
  • Gemakkelijk te Kweken: Geschikt voor alle vaardigheidsniveaus met een snelle groeicyclus.
  • Vertrouwde Samenwerking: Gemaakt door Royal Queen Seeds in samenwerking met Tyson 2.0.

Koop Vandaag nog Corkscrew Auto Cannabiszaden

Verhoog je cannabis tuin met Corkscrew Auto, een soort die unieke groeikenmerken, krachtige effecten en gemakkelijke teelt combineert. Deze premium gefeminiseerde autoflowering soort, voortgekomen uit de samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0, belooft een superieure kweek- en rookervaring. Mis deze uitzonderlijke soort niet – koop vandaag nog Corkscrew Auto Cannabiszaden bij Holland’s High en til je cannabisreis naar een hoger niveau.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 175 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

12 – 13 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Cherry Pie Auto x Tangie

Effect: No selection

Focus, Stimulerend

Smaak: No selection

Ananas, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Corkscrew Auto” te beoordelen