Critical

9.0065.00

Critical is een kind van het huwelijk tussen Afghani en Skunk #1 soorten. Ze is Indica-dominant, maar de high doet denken aan die van skunk#1. Ze heeft de aromatische geuren van Afghani geërfd en haar medicinale voordelen verkregen dankzij de hoge THC- en CBD-niveaus! Koop Critical Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Er zijn bepaalde eigenschappen waar we naar kijken als we zaden kopen om te planten. De opbrengst, gevoeligheid voor omstandigheden, benodigde aandacht en potentie staan ​​altijd bovenaan de lijst. Het goede nieuws is dat Critical Cannabis zaden aan alle bovenstaande criteria voldoen. De plant geeft een substantiële opbrengst, heeft een korte bloeiperiode en heeft een hoge potentie. Voor iedereen die kweekt om te verkopen, geeft deze soort je de high waar de meeste klanten gek op zijn. Ze zorgt ook voor een hoog rendement op de investering door een enorme opbrengst.

Groei en Opbrengst van de Critical

Deze soort is gemakkelijk te kweken, zelfs voor beginners en, ze is ook speciaal voor dat doel gemaakt. Ze vergt niet veel van je aandacht en zo kun langzaamaan leren hoe je wietzaden kweekt.

Als ze binnen wordt geplant, kan ze een opbrengst geven van 65 tot 75 gram per plant. Als je een lamp van 600w gebruikt, kan het oplopen tot 600 gram per vierkante meter. Ze heeft een korte bloeiperiode van ongeveer 7 weken. Indien je deze dame buiten laat groeien, geeft ze de voorkeur aan een warm en droog klimaat zoals bijvoorbeeld in Spanje. Ze zal maximum één meter hoog worden en je een opbrengst van 600 gram per plant schenken. Commerciële kwekers zullen deze soort waarderen vanwege de opbrengst en het lage onderhoud.

Bloeitijd van Critical

Het afbloeien van deze prachtige plantjes duurt zeven tot acht weken. Die tijd hebben ze nodig om al hun terpenen en cannabinoïden tot volwassenheid te laten uitgroeien. Critical staat bekend om haar hoge THC-gehalte van 20% maar, onder ideale omstandigheden en met de juiste voeding halen sommige planten zelfs 23% .

Smaak en Geur

Critical heeft een gemengde smaaksensatie die varieert tussen suikerachtig en aards. Deze zeldzame blend heeft een krachtige allure, waarbij consumenten de verschillende geuren waarderen en dit wordt duidelijk als je de joint of bong aansteekt. De robuuste tonen komen voort uit de aanwezigheid van dennen- en eikenhout smaken die ze erfden van Skunk#1. De frisse geur is gelijkgesteld aan honingdauw met subtiele toetsen van citrus. In vergelijking met andere soorten voelt Critical Cannabis hemels aan in de mond, neusgaten, longen, lichaam en geest.

Effecten na het Roken of Vapen

Critical Cannabis geeft de gebruiker een zeer indrukwekkend kalmerend gevoel, al reeds na een paar trekjes. Sommige gebruikers vertellen dat ze een high voelen die lijkt op die van OG Kush. Het mooie stoned effect is mellow en brengt je in een ontspannen vibratie die draait om positieve trillingen en geen stress.

Deze dame staat ook en vooral bekend om haar relatief hoge CBD-gehalte. Van CBD, één van de stofjes in cannabis, is bekend dat het enkele medicinale effecten heeft op de gebruiker. Het is een goede optie voor patiënten die lijden aan pijn en gebrek aan slaap. Het grootse karakter van beide voorouders erkennend, is het geen verrassing dat Critical Cannabis een aantal zeer charmante eigenschappen voor haar consumenten biedt.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Afghani x Skunk

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Hard, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom, Skunk, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Critical” te beoordelen