Easy Bud

7.0050.00

Easy werd niet voor niets gekozen als naam voor deze gewillige dame. Een soort die gemakkelijk te planten en te beheren is. Het enige moeilijke bij deze plant is het inwinnen van degelijke Informatie. Haar genetische samenstelling is op de één of andere manier niet echt bekend. Hoewel deze koningin overwegend Sativa is, draagt ​​ze ook 30% ruderalis in zich. Maar hoe mysterieus deze dame ook is, de kans is groot dat ze een kind is van landrassen uit Pakistan of Afghanistan. De meest waarschijnlijke combinatie is White Indica en een Ruderalis uit Rusland. Koop Easy Bud Autoflowering Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Hoe Groeit de Easy Bud?

Door haar Ruderalis-genetica werd de volwassenheid van de plant, van vegetatieve fase naar de bloei, met een paar weken versneld. Met een bloeiperiode van 5-7 weken is haar levenscyclus slechts negen weken.
Easy Bud groeit zowel binnen als buiten goed. Ze kan relatief lage temperaturen aan en is ook extreem afstotend tegen plagen en verschillende ziekten. Het miniformaat van Easy Bud maakt het de absolute soort voor binnen. Hij wordt maximaal 60cm, dus je kunt hem ook in kleine ruimtes kweken.

Bloeitijd en opbrengst

Easy Bud heeft weinig aandacht nodig. Het gebruik van een Sea of Green (SOG)-opstelling kan de vegetatieve fase echter verder verminderen. Als ze buiten wordt gekweekt, gedijt ze goed in een hete en half vochtige staat. De opbrengst varieert tussen de 85 en 170 gram per plant. Binnenkwekers krijgen een hogere opbrengst tot wel 310 gram per vierkante meter. Kwekers kunnen haar dankzij de korte levenscyclus meerdere keren per jaar oogsten. Easy Bud heeft enorme bloemen, terwijl de knoppen bij het snoeien passen bij kleine kerstbomen. De gele stampers zien er uitnodigend uit naast de lichtgroene bladeren. Hoewel ze niet hoog scoort qua potentie, heeft Easy Bud een goed niveau van trichomen.

Smaak en Geur van Easy Bud

Easy Bud laat zich kenmerken door een heerlijke citrusgeur. Het openen van de toppen onthult een kaasachtige geur met sporen van peper en kruiden. Nieuwe rokers zullen misschien merken dat ze hoesten wanneer ze haar voor het eerst gebruiken. Naast de scherpe peper- en citrussmaak zul je ook een dennenachtige nasmaak ervaren.

Effecten na het Roken of Vapen

Hoewel haar THC ongeveer 20% is, vermindert het ruderalis deel haar de kracht aanzienlijk. Het heeft even tijd nodig om de effecten te laten inwerken, maar dan ervaar je een staat van ware euforie. Rokers beweren meestal dat een paar hijsjes Easy Bud hen helpen om zich artistieker en energieker te voelen.
Na een paar minuten neemt ze je geest mee in een kosmische reis. Je voelt je ongeveer een uur lang gelukkig en jeugdig. Daarna neemt de body high het over. Ze ontspant het lichaam, waardoor je het gevoel hebt dat een masseuse aan je werkt. Het is het beste om een ​​gezellige plek te zoeken om uit te rusten of te liggen. Ze kan je vastpinnen waar je haar ook rookt. Easy Bud is een uitstekende avondsoort, omdat het lichaam en geest voldoende ontspant om je naar sluimerland te leiden.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

12%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

50 – 60 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

5 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Indica x Ruderalis

Effect: No selection

Fysiek ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Easy Bud” te beoordelen