Feminized Mix

21.5032.50

De Feminized Mix wietzaden van Royal Queen Seeds zijn uiterst geschikt voor kwekers die meerdere soorten tegelijk willen kweken of uit verschillende zaden hun keuze willen maken. Elke verpakking bevat zaden uit het assortiment van gefeminiseerde wietsoorten, met zaden die zowel Indica als Sativa dominant zijn. Wij hebben deze mix speciaal samengesteld en geselecteerd uit het hele assortiment zodat jij, als beginnend of ervaren kweker, de mogelijkheid hebt om een ​​grote verscheidenheid aan verschillende cannabisplanten uit te proberen. Zo hoef je niet te investeren in verschillende verpakkingen met diverse wietzaden.

Voor wie is de Feminized Mix geschikt?

Feminized Mix is ​​een op maat gemaakte samenstelling voor telers die graag experimenteren. Er is een verpakkingen van drie en vijf zaden verkrijgbaar en het zal voor jou als teler een unieke ervaring zijn om deze planten te zien opgroeien. Elke plant zal haar eigen kenmerken dragen en het is aan jou om deze te determineren. Op die manier leer je een hoop en zul je de boeiende wereld van het kweken pas echt ervaren.

Experimenteren met verschillende trainings- en oogsttechnieken is niet echt geschikt voor deze Feminized Mix. Sea of ​​Green (SOG) en Screen of Green (SCROG) methoden kun je hier niet gebruiken omdat dit opgaat voor dezelfde soorten.

Kweek je je plantjes buiten, dan bestaat de kans dat één van de soortjes niet zo goed zal gedijen. Zet je de dames in een beschermde binnenruimte, dan ga je kunnen rekenen op een mooie oogst.

Welke smaken zijn er?

Deze Feminized Mix bevat een verscheidenheid aan zaden Hierdoor kan de gebruiker kan genieten van een assortiment verschillende smaken, geuren en effecten. Indica-varianten staan bekend om hun aardse en kruidige aroma’s terwijl Sativa-dames meestal fris en grasachtig proeven. Eén van de meest belangrijke voordelen van Feminized Mix is ​​het beleven van een waaier aan aroma’s en smaken die het cannabissmaakspectrum rijk zijn.

Effecten

De effecten zijn uiteraard verschillend van plant tot plant. Wanneer de bloemen eenmaal zijn gedroogd, hou je de toppen best gescheiden van de andere planten. Door goed te kijken, te ruiken én te proeven kun je vervolgens gaan raden welke soorten je hebt gekweekt

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feminized Mix” te beoordelen