Fruit Spirit

8.0055.00

Fruit Spirit is zo lekker om te gebruiken dat ze je smaakpapillen laten dansen van plezier. Deze dame bestaat uit 60 & Sativa en 40% Indica genetica. Koop Fruit Spirit Wietzaden van Royal Queen Seeds bij HollandsHigh!

Fruit Spirit is een perfect voorbeeld van hoe ver wiet je smaakpapillen kan uitdagen. De soort is het resultaat van gespecialiseerde veredeling, gericht op het produceren van een product dat je smaakpapillen tot het uiterste drijft. Bij elke trek veroorzaak je een ritmische smaakdans in je mond. De bijna gelijke verdeling van haar genetica geeft deze soort het vermogen om een ​​cerebrale high te leveren en tegelijkertijd het lichaam te ontspannen. De wietsoorten waaruit deze smaakhemel afstamt zijn Blueberry en White Widow en worden alom gerespecteerd en bewonderd.

Groei en Opbrengst

Ondanks dat deze dame Sativa-dominant is, is ze kort van gestalte als ze binnen wordt gekweekt. Ze moet al flink haar best doen om één meter te halen. Meestal bedraagt de opbrengst zo’n 375 tot 425 gram per plant, wat helemaal niet verkeerd is voor de midget onder de wietsoorten.

In de buitenlucht presteert ze goed in warme en tropische klimaten zoals Spanje en Jamaica. Hier koestert ze zich onder de zonnestralen en kan ze bij ideaal weer wel tot twee meter klimmen. Ze zou een enorme opbrengst geven van 475 tot 525 per plant na 9 tot 10 bloeiweken.

Eigenschappen en Oogst

Onder een stralende zon of voldoende kunstlicht, zal Fruit Spirit je verwennen met een weelderige dekking van glanzende en dikke toppen. Bij het oogsten word je alleen maar gelukkig wanneer je het resultaat ziet en de dichte toppen een kappersbeurt kunt geven. Ze zijn bedekt met glinsterende trichomen en verspreiden een heerlijke geur. Bij droog snoeien blijven ook de unieke smaken behouden.

Smaak en Aroma

De naam Fruit Spirit dekt helemaal de lading van wat je mag verwachten van deze mooie dame. Met het afstammen van White Widow en Blueberry, ben je verzekerd van een heerlijk smaakprofiel. Voor elke fan van een overheersende zoete smaak in hun cannabis, zal Fruit Spirit ervoor zorgen dat je verlangens werkelijkheid worden.
Maar, deze soort zit ook nog boordevol met andere smaken. Je zult een waaier aan kruiden, cederhout, zoetzuur en munt proeven met een lichte toets van rijpe bosbessen. Zodra je deze dame in vuur steekt, of het nu een bong, joint of verdamper is, geeft de ze je alle smaaktonen en aroma’s die ze in petto heeft.

Effecten van Fruit Spirit

De ervaring van het roken van deze dame is astronomisch. Haar heerlijke bosbessensmaak vermengd met een aangename cerebrale high zorgt ervoor dat je smoorverliefd op haar wordt. De kans is groot dat ze je favoriete wietje zal worden. De geur die vrijkomt bij het kweken eindigt in een ervaring die alleen bedoeld is om ‘executive smoking’ te worden genoemd. Het THC-gehalte van 18% levert een motiverende high op die niet overweldigend is. De soort is ideaal voor elk moment van de dag, ook voor tijdens het werk.

De milde CBD-hoeveelheden in Fruit Spirit en het hoge THC-gehalte zorgen ervoor dat je high wordt en tegelijkertijd medische voordelen ontvangt. De high van het gebruik van Fruit Spirit is verdeeld in de sferen van lichaam en geest. In de hersenen stimuleert het kalmerende en ontspannende effecten die verband houden met actieve en stimulerende momenten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

175 – 210 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x White Widow

Effect: No selection

Helder

Smaak: No selection

Aardeachtig, Blauwe Bessen, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fruit Spirit” te beoordelen