GOAT’lato Auto

11.0076.50

GOAT’lato Auto: Premium Autoflowering Cannabis van RQS x Tyson 2.0

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van GOAT’lato Auto, een gefeminiseerde autoflowering cannabissoort gecreëerd door Royal Queen Seeds (RQS) in samenwerking met het merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Deze soort biedt een unieke mix van krachtige effecten, verrukkelijke smaken en gemakkelijke teelt. Koop vandaag nog GOAT’lato Auto Cannabiszaden bij Holland’s High voor een superieure kweek- en rookervaring.

GOAT’lato Auto: Premium Autoflowering Cannabis van RQS x Tyson 2.0

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van GOAT’lato Auto, een gefeminiseerde autoflowering cannabissoort gecreëerd door Royal Queen Seeds (RQS) in samenwerking met het merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Deze soort biedt een unieke mix van krachtige effecten, verrukkelijke smaken en gemakkelijke teelt. Koop vandaag nog GOAT’lato Auto Cannabiszaden bij Holland’s High voor een superieure kweek- en rookervaring.

Ontdek GOAT’lato Auto: Uitzonderlijke Autoflowering Cannabis van RQS x Tyson 2.0

GOAT’lato Auto is een opvallende gefeminiseerde autoflowering cannabissoort, gemaakt door de innovatieve samenwerking tussen Royal Queen Seeds (RQS) en het iconische merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Bekend om zijn krachtige effecten, heerlijke smaken en gemakkelijke groei, is GOAT’lato Auto een ideale keuze voor cannabisliefhebbers van alle niveaus. Of je nu een ervaren kweker bent of een beginner, deze soort biedt een uitzonderlijke ervaring van zaad tot oogst.

De Oorsprong en Genetica van GOAT’lato Auto

GOAT’lato Auto combineert de beste genetica van Gelato en een eersteklas autoflowering soort, wat resulteert in een robuuste en betrouwbare cultivar. Deze samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 zorgt ervoor dat elk zaadje volgens de hoogste normen wordt geproduceerd, wat consistentie en kwaliteit bij elke kweek oplevert. De genetische afkomst biedt een perfecte balans van zoete smaken en krachtige effecten, waardoor GOAT’lato Auto een opvallende keuze is voor elke cannabiskenner.

Smaak- en Aromaprofiel

Een van de bepalende kenmerken van GOAT’lato Auto is het rijke en verleidelijke smaakprofiel. Verwacht een zoete en romige smaak die doet denken aan zijn Gelato-erfenis, aangevuld met hints van citrus en aardse ondertonen. Het aroma is even betoverend en vult de ruimte met een heerlijke mix van fruitige en bloemige geuren. Deze unieke combinatie creëert een onvergetelijke zintuiglijke ervaring, waardoor elke sessie met GOAT’lato Auto echt plezierig is.

Effecten en Voordelen

GOAT’lato Auto staat bekend om zijn krachtige en goed gebalanceerde effecten. Met hoge THC-gehaltes levert deze soort een eerste uitbarsting van euforie en mentale helderheid, wat de stemming en creativiteit verbetert. Naarmate de cerebrale effecten afnemen, volgt een rustgevende lichaamsontspanning, wat het perfect maakt om te ontspannen na een lange dag. Medicinale gebruikers zullen de mogelijkheid waarderen om stress, angst en pijn te verlichten, terwijl een gevoel van kalmte en welzijn wordt bevorderd.

GOAT’lato Auto Kweken

Het kweken van GOAT’lato Auto is een eenvoudig en lonend proces. Deze soort gedijt goed in zowel binnen- als buitenomgevingen en vertoont robuuste groei en veerkracht. Met een korte bloeitijd van 8-9 weken kunnen kwekers royale opbrengsten van dichte, met hars bedekte toppen verwachten. De autoflowering aard van deze soort maakt het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een snelle en probleemloze groeicyclus.

Waarom Kiezen voor GOAT’lato Auto?

  • Uitzonderlijke Genetica: Een premium mix van RQS en Tyson 2.0.
  • Heerlijke Smaak: Zoete, romige smaak met citrus en aardse ondertonen.
  • Krachtige Effecten: Gebalanceerde euforie en ontspanning.
  • Gemakkelijk te Kweken: Geschikt voor alle vaardigheidsniveaus met een snelle groeicyclus.
  • Vertrouwde Samenwerking: Gemaakt door Royal Queen Seeds in samenwerking met Tyson 2.0.

Koop Vandaag nog GOAT’lato Auto Cannabiszaden

Verhoog je cannabis tuin met GOAT’lato Auto, een soort die krachtige effecten, heerlijke smaken en gemakkelijke teelt combineert. Deze premium gefeminiseerde autoflowering soort, voortgekomen uit de samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0, belooft een superieure kweek- en rookervaring. Mis deze uitzonderlijke soort niet – koop vandaag nog GOAT’lato Auto Cannabiszaden bij Holland’s High en til je cannabisreis naar een hoger niveau.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

375 – 450 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

130 – 180 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 160 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 Weken

Oogstmaand: No selection

10 – 12 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Gelato 44 x Cookies Auto

Effect: No selection

Euforisch, Fysiek ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Koekjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GOAT’lato Auto” te beoordelen