Haze Berry

9.5070.00

Haze Berry is het kind van het huwelijk tussen Blue Berry en Super Silva. Ze is overwegend Sativa met wat Indica. De melange geeft het een zoete bessensmaak en een vrolijke, energieke buzz. Koop Haze Berry Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Welkom bij een van de meest populaire soorten uit Californië en andere medische marihuanastaten. Deze Sativa dominante soort stamt af van bekroonde voorouders. Ze levert een perfecte mix van heerlijke, rijpe bessen en aardse smaken. Ze levert een krachtige boost van CBD, vergezeld van vreugde en een opbeurende stemming.

Haze Berry is het kind van het liefdesspel tussen Blue Berry en Super Silva. Ze is overwegend Sativa met een aantal Indica eigenschappen. De melange geeft het een zoete bessensmaak en een vrolijke, energieke buzz. Naast de geweldige smaak, kan deze dame een vuist maken, ondersteund door een THC-gehalte van 20%. Liefhebbers van marihuana genieten ook van de artistieke drive van deze soort, samen met haar vermogen om rust te veroorzaken en stress te verzachten.

Groei en Opbrengst van Haze Berry

Haze Berry is geen simpele soort om te kweken. Deze dame heeft zowel aandacht als verschillende omstandigheden en teelttechnieken nodig om een ​​goede opbrengst te geven. Het zal snoeien en trimmen worden als je voor deze strain kiest.
In de buitenlucht heeft deze mooie dame ongeveer 9 tot 11 weken nodig om te bloeien. Ze wordt gemiddeld 160 tot 180 cm hoog, wat een opbrengst geeft van ongeveer 600 tot 650 gram per plant. Snoeien is nodig om de ruimte die een enkele plant beslaat te beperken.

Binnen kan ze zo’n 60 tot 100 cm hoog worden. Ze zal dezelfde bloeiperiode nodig hebben als de buitenplant, wat de kweker een opbrengst geeft van ongeveer 525 tot 575 gram per vierkante meter.

Kenmerken tijdens de Bloeifase

Haze Berry heeft redelijk geglazuurde batches die op popcorn lijken. De uitgebreide bloemen schitteren ook met afwisselende randen van donker- en lichtgroen blad. Ze heeft ook felrode en bruine tot gele stampers die kleur toevoegen aan de met trichomen bedekte toppen.

Smaak en Geur van Haze Berry

Haze Berry heeft enkele eigenschappen van de oudersoort Blueberry geërfd. Ze verspreidt een geur die lijkt op die van verse en gerijpte bessen. Deze worden benadrukt door het aroma van hartige vanille en met enkele sporen van aarde en kruiden. Aan de smaakkant staat deze dame bekend om haar uitgebreide smaakprofiel. Meteen als je een trekje neemt, worden je smaakpapillen aangevallen door de smaak van gekneusd fruit gevolgd door de smaak van verse, gerijpte bosbessen.

Effecten na het Roken van Haze Berry

Vanwege het hoge Sativa-gehalte is Haze Berry-cannabis nuttig als een soort om vroeg op de dag te gebruiken. Het bevat een vrij hoog THC-gehalte en geeft rokers een fris en klaar gevoel voor de dag. Creatievelingen schrijven deze soort ook toe aan het stimuleren van hun inzichten en het voeden van hun impulsen. Hoewel de buzz krachtig kan zijn, is het niet overweldigend. Het heeft een bescheiden geestversterking die de gebruiker niet op de bank vasthoudt.

Hoewel de stevige kwaliteit voor sommigen te sterk kan zijn, prijst Haze Berry voor andere rokers enkele geweldige voordelen. Het is beladen met tal van medische voordelen, waaronder het verlichten van vermoeidheid en pijn. Bovendien is het bekend dat de soort haar consumenten helpt bij het bestrijden van stresssymptomen, depressie en ontstekingen als gevolg van inspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Shining Silver Haze

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Krachtig, Langdurig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Blauwe Bessen, Fruitig, Peper

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haze Berry” te beoordelen