Honey Cream – Fast

8.0055.00

Honey Cream, een snelbloeiende cannabissoort, is een vrij krachtige soort die net zo zoet is als de naam doet vermoeden. Een hybride van drie uitzonderlijke genetica heeft de mild actieve Honey Cream-soort opgeleverd die een THC-gehalte van 16% afgeeft. Deze uitgebalanceerde kruising is een pure mix van bekende Indica’s die haar de ontspannende eigenschappen geven die ze met zich meedraagt. Koop Honey Cream Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Ze is een kind van een drievoudige mix van BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino. Het resultaat is een fascinerende, compacte en robuuste soort met de karakters van een sterke en krachtige hybride. Het is beroemd onder de Spaanse rokers want Spanje is tenslotte zijn thuisland.

Hoe Groeit de Honey Cream – Fast?

Wanneer ze binnen worden gekweekt in een gecontroleerde omgeving, moeten de omstandigheden lijken op die van het zomerse zonnige klimaat van Spanje. Het vereist een sterk licht van ongeveer 600w HPS-armatuur. Vanwege haar bossige karakter moet de plant voldoende uit elkaar staan ​​om maximale groei mogelijk te maken. Ze kan ongeveer 100 tot 160 cm hoog worden met een opbrengst van 500 tot 550 gram per vierkante meter. Hun dichtheid vereist een goede ventilatie en luchtstroom om vochtigheid naar buiten te loodsen.

Als ze buiten wordt gekweekt, duurt het ongeveer 7 tot 8 weken voordat ze bloeit. Ze wordt ongeveer 180 tot 250 cm en kan een robuuste, gezonde opbrengst geven van 625 tot 675 gram per plant.

Transformatie tijdens de Bloei

De toppen zijn lichtgroen van kleur, doorregen met oranje toetsen en bedekt met een ijzige laag kristallen. Let op de luchtvochtigheid, want de plant is gevoelig voor schimmels. Je kunt de opbrengst verhogen door de planten te toppen tijdens de eerdere stadia van de groei.

Smaak van Honey Cream – Fast

Honey Cream Fast Flowering is één van de meest aromatische soorten. Het geeft een sterk, zoet en gekonfijt aroma. Gebruikers worden verwend met neusverleidende geuren van karamel. De smaak, hoewel niet zo verleidelijk als de geur, zorgt voor een zoete en bijna aardse smaak. Karamel is de dominante smaak en geur, maar ze geeft ook andere tong- en neusstrelende tonen. Ze zal je zintuigen prikkelen voor een hunkerend-waardige sessie.

Effecten na het roken of Vapen

Honey Cream Fast Flowering heeft krachtige cerebrale invloeden op de gebruiker. Het is een gevoel dat je besluipt, aangezien de dame Indica-dominant is. De uitstekende heersende high maakt Honey Cream Fast Flowering tot wat ze is. Ze is meteen een favoriet onder Maryjane-enthousiastelingen in Spanje en de rest van de wereld. Het maakt je geconcentreerd en een motiverende opgetogenheid begint vrijwel onmiddellijk. Het lichaam ondergaat een zachte high die zowel ontspannend als energiek is. Het maakt je lichaam niet couch-locked.

De soort is in verband gebracht met tal van medicinale voordelen. Medische gebruikers verklaren haar buitengewone vermogen om zorgen en stress te bestrijden. Ze verzacht ongemakken en pijn. Wanneer de high begint af te nemen, krijg je wel de neiging om de koelkast te plunderen. Het stimuleert je eetlust, waardoor het uitstekend geschikt is voor het omgaan met misselijkheid en gebrek aan appetijt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 250 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueback x Maple Leaf Indica x White Rhino

Effect: No selection

psychedelisch

Smaak: No selection

Aardeachtig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Honey Cream – Fast” te beoordelen