Hyperion F1

16.00110.00

De Hyperion F1 is zonder enige twijfel, de meest sterke en productieve autoflower uit de F1 catalogus van Royal Queen Seeds. Al hun F1-hybriden produceren heel veel cannabinoïden en terpenen maar, Hyperion is op dit vlak echt de grootste.
Hyperion F1 Autoflowering Wietzaden van Royal Queen Seeds zijn vanaf nu beschikbaar bij HollandsHigh. Koop nu de nieuwste F1 Hybride Autoflowering Wietzaden van Royal Queen Seeds bij HollandsHig

De Hyperion F1 is zonder enige twijfel, de meest sterke en productieve autoflower uit de F1 catalogus van Royal Queen Seeds. de genen van Amnesia, Lemon en de Spaanse autoflower Sin Tra Bajo zijn verantwoordelijk voor de robuustheid van deze prachtige ‘Grande dame’.

Groei van de Hyperion F1

Alle wietzaadjes die je zaait en plant zullen uitgroeien tot gelijke, stabiele autoflowers. Dit maakt deze strain perfect geschikt voor in de tuin of wanneer je grote opbrengsten wilt. Hyperion F1 is een snelle groeier en zal veel zijtakken aanmaken met ontelbare toppen. Na 55 dagen bloeien is ze klaar voor de oogst, dit is ongeveer 80 dagen nadat je het ontkiemde zaadje geplant hebt.

Bloei van de Hyperion F1

Verwacht je aan grote, harsrijke en vooral aromatische toppen die helemaal bedekt zijn met schitterende trichomen op de vette kelken. Suikerblaadjes maakt deze soort bijna niet aan maar dit maakt het alleen makkelijker om te knippen. De grote aanwezigheid van verschillende cannabinoïden zoals, en vooral, THC zullen samen met terpenen als myrceen, ocimeen, farneseen, terpinoleen, caryofylleen en humuleen verantwoordelijk zijn voor haar fantastische geuren en smaken.

Smaak en geur

Deze dame pronkt graag met haar rijke geur waarin je dennen en kruiden zult ruiken in de boventoon. Daarnaast worden deze aangevuld met aardse en peperachtige kicks die samen zorgen voor een boeket dat je niet kunt laten liggen wachten.

Effecten en high van de Hyperion F1

Hyperion F1 zorgt voor sterke effecten die je lichaam ontspannen en je geest zal stimuleren. Mycreen en farneseen zorgen voor totale ontspanning op lichamelijk vlak, terwijl andere terpenen verantwoordelijk zijn voor het gevoel van euforie en een motiverende vrolijkheid die je nog maar zelden zult ervaren hebben. Al bij al een verheffende high om heel de dag lang van te genieten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

60 – 90 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

9-10 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic

Effect: No selection

Blij, Fysiek ontspannend, Motiverend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Dennen, Kruidig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hyperion F1” te beoordelen