Ice

8.0055.00

Wanneer pure soorten als Afghan, Northern Lights en Skunk met elkaar worden gekruist, is het resultaat explosief. En explosief is wel het minste wat je van deze dame kunt zeggen. Het aantal kristallen van de prachtige toppen verdienen slechts één naam: ICE! Indica Crystal Extreem! Koop Ice Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze afstammeling van een drievoudige mix van Afghan, Northern Lights en Skunk geeft toppen die charmant, dik en robuust zijn. Ze heeft de kenmerken van een sterke en krachtige hybride. Deze topsoort bevat eigenschappen die elke wietliefhebber zou willen hebben. Er is geen betere raw deal dan ICE.

Groei en Opbrengst

Wanneer ze binnen worden gekweekt in een gecontroleerde omgeving, moeten de omstandigheden lijken op die van het warme klimaat in Spanje en Californië. Het vereist een overtuigend licht van ongeveer 600w HPS-armatuur. Vanwege haar bossige eigenschappen vraagt ​​de plant om ruimte om maximale groei mogelijk te maken. Ze kan ongeveer 100 cm hoog worden met een opbrengst van 400 tot 450 gram per vierkante meter. De bossigheid van de soort vraagt ​​om speciale ventilatie zodat het vocht wordt afgevoerd.

Als ze buiten wordt gekweekt, duurt het ongeveer 8 weken om te bloeien en in totaal 10 weken om volledig te rijpen en het harsgehalte te maximaliseren. Ze torent hoog uit tussen 150 en 200 cm en kan een stevige, gezonde opbrengst geven van 500 tot 550 gram per plant. Hoewel ze tijdens de ontwikkeling gecomprimeerd is, kunnen spreiden en toppen haar ertoe aanzetten om zijwaarts uit te groeien, wat uiteindelijk een grotere opbrengst oplevert.

Bloeitijd van Ice

Tijdens de bloeitijd van ongeveer negen à tien weken, gaan de toppen zich vormen. Aan het eind van deze bloeiperiode ga je merken dat ze compact zijn en overladen met glinsterende kristallen. Ook de sugarleaves zitten vol met dit hemelse goedje dus gooi ze vooral niet weg wanneer je je plantjes gaat knippen.

Smaak, Geur en Aroma

ICE heeft, net als alle andere soorten, zijn specifieke smaak- en aromaprofielen. Het geeft een sterk, zoet en gekonfijt aroma. Gebruikers worden verwend met neusverleidende geuren van kruiden en aardsheid. De smaak, hoewel niet zo verleidelijk als de geur, zorgt voor een zoete en bijna aardse beleving. Kruiden zijn de dominante smaak en geur, maar de sporen van munt in deze soort zullen ook je zintuigen prikkelen voor een hunkerwaardige sessie.

Effecten na het roken van Ice

De ongelooflijke dikke rook die deze dame geeft, beloont de moeite en tijd die het kost om de plantjes te verzorgen. De zware Indica-eigenschappen van de soort resulteren in een stroom van ontspanning over het hele lichaam. Aangezien dit een typische couch-lock-soort is, kun je ze het beste in de schemering ervaren.

ICE is in verband gebracht met tal van medicinale voordelen. Medische gebruikers verklaren haar buitengewone vermogen om zorgen en stress te bestrijden. Ze verzacht ongemakken en pijn. Wanneer de high begint af te nemen, krijg je hongergevoelens. Het stimuleert je eetlust, waardoor het uitstekend geschikt is voor het verminderen van misselijkheid en gebrek aan appetijt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Afghan x Northern Light x Skunk

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Mint, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ice” te beoordelen