Kali Dog

8.5060.00

Who let the dogs out!? Nu we weten dat de Kali Dog, een meesterlijke hybride tussen de beste soorten van de oostkust van Amerika en de beste soorten van de westkust, een creatief brouwsel is van Royal Queen Seeds. Koop Kali Dog Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze soort, beroemd om haar bedwelmende karakter en verleidelijke sociale charme, is een perfecte mix tussen OG Kush (West) en Sour Diesel (East). Ze heeft de harten van zware rokers veroverd met haar hoge potentie en geeft een vredige balans tussen een actieve cerebrale kick en een heerlijke chill. Het is echt één van de beste uit de Kush familie die uit de VS komt.

Hoe Groeit de Kali Dog?

Kali Dog, in al haar majesteit, vereist een aantal speciale voorwaarden om te groeien. Ze heeft een lage luchtvochtigheid nodig, omdat de compactheid van de toppen meeldauw en schimmel in de hand werkt. Het is het beste voor milde, gematigde klimaten en binnenshuis waar je de luchtvochtigheid kunt regelen. Voor de high die deze koningin zal geven, is dit het zeker waard.

Kijk uit voor ongedierte en trim de takken continu om meer zonlicht toe te laten. Door het gefeminiseerde zaad te voeden met mineralen, levert dit zeker 600g/m2 buiten en 500g/m2 binnen op. De bloeiperiode ligt binnen die van andere soorten. Na de 9-10 weken oogst je het, droog je het, rol je het op, neem je een paar trekjes en krijg je de energie die je nodig hebt. Vooral een reden om genoeg plantjes te planten.

Eigenschappen tijdens de Bloei

De soort produceert schitterende, groene toppen. Ze zijn compact, compact en zwaar met een stroom van verbazingwekkende kleuren. Het heeft oranje stampers, donkere vermiljoen en ijzige trichomen.

Smaak en geur van Kali Dog

Kali Dog heeft een licht gekonfijte en bloemige, fruitige kwaliteit aangevuld met een uitbarsting van rijpe citroenen. Wanneer je de joint of vaper aansteekt, word je getroffen door een zure, pittige geur, snel gevolgd door een bedompte dieselgeur. De geur is fris en heeft een aardse tonaliteit. De smaak van deze godin komt overeen met het aroma. Het biedt een volle smaak van zure citroen, gevolgd door dennen, aardse kruiden en dieselsmaken.

Effecten na het Roken of Vapen

Kali Dog is een echte bijter. Met een lichte Indica-dominantie van 60%, neigen de effecten ook een beetje naar de Sativa-kant. Het geeft een bliksemsnelle hit die slechts een paar minuten duurt. Voor iedereen die op zoek is naar een stemmingsbooster, is Kali Dog ideaal. Het verheft en spoort aan tot euforische, vreugdevolle sensaties. Voor feestgangers is Kali Dog wat je nodig hebt voor dat wazige en zachte gevoel.

Hoewel zware rokers dit een fantastisch wietje vinden, kunnen nieuwelingen zwaar getroffen worden door deze dame met 20% THC. Ze heeft een stimulerende kwaliteit, waardoor ze een ideale soort is voor dagelijks gebruik. Gebruik het voor essentiële taken om je dat motiverende duwtje te geven. Het is ook uitstekend geschikt voor een creatieveling die op zoek is naar een muze. Na het werk creëert het een goed humeur om te socializen en veroorzaakt het geen slaap. Het is raadzaam om deze dame niet te gebruiken voor het slapengaan.

Ze heeft ook enkele geneeskrachtige eigenschappen. Het gebruiken vermindert chronische pijnen, ongemakken en pijnlijke spieren. Kali Dog helpt ook bij het bestrijden van stress, depressie en stemmingsstoornissen met zijn stemming verhogende eigenschappen. Het is ook bekend dat de soort de eetlust stimuleert. Zorg ervoor dat je snacks bij je hebt voordat de munchies beginnen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

175 – 210 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Chemdawg x Sour Diesel

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Diesel, Herbal, Pittig, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kali Dog” te beoordelen