Lemon Shining Silver Haze

8.5060.00

Lemon Shining Haze, voornamelijk Sativa, is één van de populairste soorten over de hele wereld. Ze levert een THC-gehalte van 21% vol met citrusachtige en opbeurende Sativa-effecten. Beroemd om haar kenmerkende geur, krachtige resultaten en goede opbrengsten, zal deze dame zeker hoog scoren bij je meest prominente cannabiszaden. Misschien wel een favoriet aller tijden. Koop Lemon Shining Silver Haze Feminized Wietzaden van RQS online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Ben je een fan van Super Silver Haze? Nou, dan zal Lemon Shining Silver Haze je zeker interesseren. De kwekers van deze magnifieke soort hebben Super Silver Haze een twist gegeven. Lemon Shining Silver Haze mixt de reguliere Haze effecten met een zoete smaak. Gefeminiseerde genetica werd in deze soort gestopt om haar betere opbrengsten te geven die de wens van alle kwekers zijn. Voor iedereen die veel wil oogsten of op zoek is naar die cerebrale high, is Lemon Shining Silver Haze de dame voor jou.

Groeiverslag van de Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze kan zo’n 80 tot 140 cm hoog worden met een opbrengst van 600 tot 650 gram per vierkante meter. Buiten kan ze 130 tot 170 cm hoog worden, met een opbrengst van 650 tot 700 gram per plant. Half oktober zijn ze klaar voor de oogst.

Bloeitijd van Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze kan zowel binnen als buiten succesvol groeien. Het hangt allemaal af van de mate van zorg en aandacht die je aan je planten geeft. De bloei duurt 8 tot 9 weken. Over het algemeen heeft ze ruimte nodig vanwege haar grootte. Elke anti stress training zal de grootte en ook de opbrengst verminderen. De high is één van de krachtigste en kan fijn zijn tijdens een sessie met vrienden.

Smaak en Geur van De Lemon Shining Silver Haze

De geur die vrijkomt bij deze soort is sterk en zeer overweldigend. Het zijn de typische wietgeuren. Hoe dichter je bij de plant komt, hoe meer je neusgaten de citrustonen ontdekken die duidelijker naar voren komen als je de toppen openbreekt. Maar de primaire geur is Skunk, al zul je ook wat zoeter fruit ruiken.

De smaak van deze soort lijkt precies op het aroma. Bij inademing worden je smaakpapillen begroet met skunky smaken die veranderen in zoetheid. Terwijl de citrus meer prominent aanwezig is, ervaar je veel fruitige, zoete ondertonen. Voor elke fan van zoetigheid is deze soort perfect voor jou.

Effecten na het Roken

De Sativa-dominantie in de soort zorgt voor een opbeurend effect vergelijkbaar met andere Sativa-soorten. Er is een substantiële cerebrale high waarvan gewoonlijk wordt gezegd dat deze diep trippy is. Een toename van je energie, creativiteit en motivatie worden ook opgemerkt. Dergelijke effecten zijn handig als je nog wat werk moet afmaken. Kenners beoordelen deze soort als positief, euforisch, snel en in staat om gevoelens van geluk te geven.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 170 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Skunk x Shining Silver Haze

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Shining Silver Haze” te beoordelen