Medical Mass

9.5070.00

Medical Mass is het product van de kruising tussen de genetica van Critical Mass en een CBD-rijke dame die op haar privacy gesteld is en daarom anoniem wil blijven. Ze staat bekend om haar talrijke medische voordelen voor gebruikers. Evenals een prettige soort met opvallend lage THC-gehaltes en hoge CBD-concentraties. Koop Medical Mass Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Van dit soort combinaties wordt aangenomen dat ze gebruikers helpen bij het beheersen en bestrijden van symptomen van verschillende ziekten, waaronder chronische. Deze soort is ontworpen voor gebruikers van medicinale marihuana vanwege het hoge CBD-gehalte.

Hoe groeit de Medical Mass?

Het korte formaat van Medical Mass maakt hem ideaal voor binnen beplanting, weg van nieuwsgierige blikken en neuzen van de buren. Ze kan 60 tot 100 cm hoog worden, wat de teler een opbrengst geeft van 500 tot 550 gram per vierkante meter. Als ze buiten wordt gekweekt, kan ze een hoogte van 150 cm bereiken met een opbrengst van 500 tot 550 gram per plant. Guerrilla-kwekers en discrete kwekers vinden dit een perfecte soort.

Bloeitijd en Kenmerken

Medical Mass heeft een korte bloeiduur van 10 tot 11 weken. Ze is gemakkelijk te beheren en kan zowel binnen als buiten perfect groeien. Tijdens de bloei die tien tot elf weken duurt, zul je merken dat de toppen hun vorm en dichtheid krijgen. Deze dame verspreid met liefde haar aroma’s over de hele buurt en trekt, in buitenlucht, heel wat gezonde insecten aan.

Smaak en Geur van Medical Mass

De gezonde en levendige groene toppen, bedekt met oranje stampers, geven deze soort een meer uitgesproken smaak in vergelijking met de geur. Gebruikers krijgen een diepe, siroopachtige overvloed die een tijdje op de tong en smaakpapillen blijft hangen. Hoewel het de consumenten niet bedwelmt, vinden sommige recreatieve gebruikers het erg plezierig. Medical Mass is een dame beladen met zoetheid. Ze geeft een geur met sporen van smakelijkheid met een bloemig karakter. Omdat het een zachte rook is, is het aroma van de soort mild en zal de gebruiker niet overweldigen. Gebruikers kunnen wat kruiden- en skunky-vibes ervaren van het aroma.

Effecten van Medical Mass

Consumenten merken meestal een matig licht effect op dat hen geleidelijk overspoelt. De geest ervaart zeer milde effecten omdat de belasting zich meer op het lichaam concentreert. Gebruikers zullen ook een kalmerend en ontspannend gevoel ervaren waardoor ze niet op de bank blijven hangen. Alle negatieve energie en gedachten die een gebruiker kan hebben, worden langzaam vervangen door een kalme en opbeurende sfeer.

Hoewel de soort niet euforisch is, levert ze wel genoeg vreugde op om een ​​glimlach op je gezicht te toveren. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze dame goed in het verslaan van verschillende ziektesymptomen. Voor personen die aan stress en angst lijden, heeft ze het vermogen om iemands gemoedstoestand te verbeteren. Ze soort heeft zelfs de derde positie gewonnen op de High Life Hemp Fair for Medical Marijuana van 2015 en kan op elk moment van de dag worden gebruikt omdat ze geen tol van het lichaam eist.
Voor gebruikers van medicinale marihuana is deze soort perfect. Groei en geniet van je eigen medicijn.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

10%

CBD: No selection

Hoog

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Critical Mass x CBD Dominant Plant

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Kalmerend

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medical Mass” te beoordelen