Milky Way F1

15.50105.00

Milky Way F1 is het resultaat van de veredeling van meerdere ingeteelde genetische lijnen van Blue Mammoth, Blue Dream en Sin Tra Bajo Auto. Milky Way F1 Cannabis zaden van Royal Queen Seeds zijn nu beschikbaar op onze Hollands High website. Haal nu de nieuweste F1 zaden van Royal Queen Seeds bij HollandsHigh

Een tripje langs het hele melkwegstelsel door het hoge THC percentage en een verscheidenheid aan terpenen is wat je kunt verwachten van Milky Way F1. Maar eerst zal ze je verrassen met haar snelle groei, haar weerstand tegen ziekten en schimmels én een zeer bevredigende oogst.

Groei en eigenschappen

Haar ongekende uniformiteit en indrukwekkende weerstand tegen ziekten en schimmels worden stilaan legendarisch. Voor telers die gebrek aan ruimte is deze dame zeer geschikt met haar hoogte van slechts 70 cm. Handig voor wi een kleine kweekruimte heeft maar ook voor wie onopgemerkt in de tuin wilt kweken. Deze plant zal niet torenhoog uitsteken boven andere planten in de tuin.

Bloeitijd van de Milky Way F1

Waar je deze soort ook kweekt, ze doet het overal geweldig. Binnen in een kweekruimte, buiten in de tuin of op het balkon, het maakt echt niet uit want ze gedijt echt overal. Na het ontkiemen van het zaad heeft deze dame slechts 74 dagen nodig om uit te groeien tot een mooie volwassen plant die klaar is om geoogst te worden. Dit is vooral handig voor wie in een streek woont waar de zomers niet al te lang zijn.

Smaak en geur van de Milky Way F1

Het terpenenprofiel dat Milky Way F1 erfde van haar ouders is zeer verscheiden. Myrceen, farneseen, caryofylleen, pineen en limoneen zijn verantwoordelijk voor de intense smaken en geuren die je steeds naar meer doen verlangen. Metaalachtige Skunk en citrus spelen hierbij de hoofdrol en zorgen ervoor dat Milky Way F1 op de eerste plaats in het assortiment F1-hybride zaden komt te staan als het gaat om aroma’s en geuren.

Effecten en gevoel

Door het hoge THC percentage katapulteert Milky Way F1 je meteen in een baan om de aarde. Ze trakteert je op een warme, fysieke high die prima geschikt is voor lange avonden. De lage concentraties aan CBG en terpenen die je tot rust brengen, zullen de hoge pieken van de THC lichtjes beperken, zodat je er een zeer aangenaam gevoel aan overhoudt. Kies je voor deze soort, dan is de kans zeer groot dat het niet bij deze ene keer zal blijven.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

60 -80 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

10 – 12 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto

Effect: No selection

Creatief, Euforisch, Fysiek ontspannend

Smaak: No selection

Chocolade, Citrus, Pittig, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milky Way F1” te beoordelen