Mimosa

12.0080.00

Verwelkom de nieuwste Royal Queens genetica in je cannabiscollectie. Het is een Sativa dominante strain met een indrukwekkende 23% THC, wat zorgt voor een snelle en krachtige cerebrale high. Perfect voor zowel nieuwe als ervaren kwekers vanwege het gemak van het kweken en onderhouden van de planten, met uitzonderlijke opbrengsten. Bereid je voor op meer dan 350 gram gedroogde toppen van binnenplanten en een creatieve euforische high. Buiten levert het een opbrengst van meer dan 500 gram per plant, vergezeld van aardse smaken. Koop je Mimosa cannabiszaden van onze Hollands High Webshop en geniet van citrusaroma’s in het midden van oktober.

Mimosa; Creatieve Gelukzalige Highs

Royal Queen Seeds heeft de cannabismarkt geleid in het creëren van verbluffende en kwalitatieve cannabissoorten. Hun nieuwste releases omvatten de nieuwe Mimosa strain met een ongelooflijke afkomst – het is een kruising tussen de legendarisch krachtige Purple Punch en de gerespecteerde Clementine. Het kweekproces heeft de Sativa dominante Mimosa voortgebracht met 70% Sativa en 30% Indica met een uniek THC-gehalte. Bovendien biedt het een relatief hoge opbrengst aan de kweker.

Rookverslag/Effecten van Mimosa

Mimosa is een ideale recreatieve strain met 70% Sativa genetica. De ongelooflijke 23% THC komt snel na de eerste paar trekjes om een ​​sterke cerebrale en opbeurende high te leveren, gekenmerkt door geluk, euforie en lachen. De psychedelische buzz die de strain levert, versterkt je creatieve vermogens en verscherpt je focus om je te helpen bij het omgaan met creatieve opdrachten. Het is perfect voor iedereen die wil tekenen, schrijven of een liedje componeren.

De Indica genetica zal bij Mimosa op de achtergrond blijven, waardoor het een ideale daytime strain is. Het maakt je niet lui, maar biedt de mentale en fysieke stimulatie die perfect is voor evenementen en sociale bijeenkomsten. Bovendien is Mimosa ideaal voor medische marihuanapatiënten die te maken hebben met kwalen zoals angst en stress. De opbeurende high zal hun hoofden vrijmaken van negatieve gedachten.

Uiterlijk en Smaak van Mimosa

Mimosa is een Sativa dominante strain waarvan de planten groeien en Indica-gerelateerde kenmerken vertonen. De planten bereiken korte hoogten waardoor ze er compact uitzien, in tegenstelling tot andere Sativa-soorten. Tijdens de bloeiperiode hebben de takken en de hoofdcola hars bedekte toppen, wat resulteert in goede oogsten.

Na het oogsten en drogen leveren de toppen heerlijke smaken en aroma’s. Het zal citrusachtige smaken en aardse ondertonen bevatten die ook in het aroma worden weerspiegeld. Wanneer ze worden gecombineerd, zullen ze je laten verlangen naar meer van zijn rook. Laat de plant een tijdje uitharden om de smaken te verbeteren.

Kweekverslag van Mimosa

Mimosa presteert buitengewoon goed binnen en buiten. Het heeft wat aandacht nodig om goed te groeien en zijn volledige potentieel te bereiken. Voed de planten gedurende de hele levenscyclus met mineralen en water.

Wat je kunt verwachten:

Een binnenhoogte van 60 tot 80 cm
Een binnenopbrengst van 350 tot 400 gram per vierkante meter
Een buitenhoogte van 80 tot 100 cm
Een buitenopbrengst van 500 tot 550 gram per plant
Een bloeiperiode van 9 tot 10 weken
Oogst in midden oktober.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Clementine x Purple Punch

Effect: No selection

Creatief, lachen

Smaak: No selection

Aardeachtig, Zuur

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mimosa” te beoordelen