North Thunderfuck Auto

9.5070.00

North Thunderfuck Auto is een hybride van Indica en Sativa met bijna een gebalanceerde genetische samenstelling. De auto-flowering genetica maakt de strain extra krachtig en stevig. Ze zit boordevol terpenen die allerlei smaken naar boven brengen tijdens het roken of vapen. Zowel zoete als skunk smaken spelen met je smaakpapillen, maar eindigen altijd met de typische bittere nasmaak van limoen. Het is de perfecte strain voor iedereen die van hybriden houdt. Koop jouw North Thunderfuck Auto van onze Hollands High Webshop. We bieden internationale verzending aan!


Bijna Perfecte Hybride

North Thunderfuck Auto is de autoflowering versie van de bekende originele Thunderfuck. Het is een strain die is ontwikkeld door de ervaren kwekers bij Royal Queen Seeds, die North Thunderfuck en hoogwaardige Ruderalis-genetica hebben gebruikt. Het resulterende product bestaat uit 45% Sativa, 50% Indica en 5% Ruderalis. Het product was een bijna 100 procent perfecte hybride.

Rookverslag/Effecten van North Thunderfuck Auto

De effecten van North Thunderfuck Auto weerspiegelen haar 45% Sativa en 50% Indica genetica. Kort nadat je een joint van haar toppen hebt aangestoken, treden de effecten in werking en leveren een langzame maar krachtige high op. De Sativa-genetica geven je een opbeurende high gekenmerkt door verbeterde stemmingen en geluk, gevolgd door een ontspannende Indica high. De fysieke high brengt je in een comfortabele sfeer, waardoor je kunt genieten van de opbeurende high.

Dat gezegd hebbende, is North Thunderfuck Auto een perfecte strain voor verschillende delen van de dag, maar het beste te gebruiken in de avond of in het weekend wanneer je wilt ontspannen. Bovendien bieden de effecten enige medische verlichting aan de gebruiker. De opbeurende stemmingen zijn perfect voor mensen die kampen met mentale problemen zoals depressie.

Smaak, Aroma en Uiterlijk van North Thunderfuck Auto

De North Thunderfuck Auto plant zal groeien met zowel Indica- als Sativa-karakteristieken. De plant groeit tot gemiddelde hoogtes en heeft takken die tijdens de bloeiperiode zijn bezaaid met toppen. Na het oogsten, drogen en uitharden, leveren de toppen een exotisch smaakprofiel op. Het omvat tonen van limoen, skunk en aardse ondertonen. Met elke hijs bouwt haar intense citroensmaak op voordat ze je meesleept en je vastzet in een euforische dagdroom.

Kweektips van North Thunderfuck Auto

Dankzij haar veerkracht is North Thunderfuck Auto een gemakkelijke strain om te kweken. Ze doet het goed in uitdagende buitenomstandigheden. Haar kleine en compacte gestalte maakt haar ideaal voor kwekers met beperkte groeiruimte. LST wordt aanbevolen om meer lucht en licht tussen de planten en tussen de toppen door te laten. Het remt schimmel en insecten af die de opbrengst kunnen vernietigen.

Verwacht:

Een hoogte van ongeveer 90 tot 140 cm binnenshuis of buitenshuis. Buitenkweekhoogte van 120 tot 150 cm Een opbrengst van 500 tot 550 gr/m2 binnenshuis Een opbrengst van 140 tot 180 gram per plant buitenshuis Een bloeiperiode van 8 tot 9 weken Oogst 10 tot 12 weken na het ontkiemen

Geniet van de ongelooflijke toppen van North Thunderfuck Auto en geniet van de tonen van limoen en skunk.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 140 g/plant

Hoogte binnen: No selection

90 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

North Thunderfuck x Ruderalis

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Limoen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “North Thunderfuck Auto” te beoordelen