NYC Sour D Auto

9.5065.00

NYC Sour D Auto: Autoflowering Powerhouse van RQS x Tyson 2.0 Ervaar de robuuste kracht en klassieke dieselsmaak van NYC Sour D Auto, een gefeminiseerde autoflowering cannabissoort gecreëerd door Royal Queen Seeds (RQS) in samenwerking met het merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Deze soort combineert gemakkelijke teelt met krachtige effecten, waardoor het ideaal is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Koop vandaag nog NYC Sour D Auto Cannabiszaden bij Holland’s High en til je cannabisteelt naar een hoger niveau.

NYC Sour D Auto: Premium Autoflowering Cannabis van RQS x Tyson 2.0

NYC Sour D Auto is een uitzonderlijke gefeminiseerde autoflowering cannabissoort ontwikkeld door de samenwerking tussen Royal Queen Seeds (RQS) en het iconische merk Tyson 2.0 van Mike Tyson. Bekend om zijn krachtige effecten, klassieke dieselaroma en gemakkelijke teelt, is deze soort perfect voor zowel beginnende als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige autoflowering optie.

De Oorsprong en Genetica van NYC Sour D Auto

NYC Sour D Auto is het resultaat van het combineren van premium Sour Diesel-genetica met autoflowering eigenschappen, wat zorgt voor een robuuste en consistente soort. Deze samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 garandeert topkwaliteit, met zaden die gemakkelijk te kweken zijn en hoge opbrengsten leveren. De afstamming van de soort biedt het beste van twee werelden, door legendarische genetica te combineren met het gemak van autoflowering groei.

Smaak- en Aromaprofiel

Een van de opvallende kenmerken van NYC Sour D Auto is zijn onderscheidende smaak en aroma. Verwacht een krachtig dieselaroma met hints van citrus en aardse ondertonen. De smaak is net zo indrukwekkend, met een doordringende, brandstofachtige smaak die wordt gebalanceerd door subtiele tonen van citroen en den. Deze combinatie creëert een onvergetelijke zintuiglijke ervaring die kenmerkend is voor klassieke Sour Diesel-soorten.

Effecten en Voordelen

NYC Sour D Auto staat bekend om zijn krachtige, energieke effecten. Met hoge THC-gehaltes zorgt deze soort voor een onmiddellijke cerebrale high, die de stemming, creativiteit en focus verbetert. Het is perfect voor gebruik overdag, omdat het een verkwikkende energiestoot biedt die kan helpen bij het beheersen van stress en het verbeteren van de productiviteit. Medicinale gebruikers zullen de capaciteit waarderen om symptomen van angst, depressie en vermoeidheid te verlichten, terwijl het mentale helderheid bevordert.

Het Kweken van NYC Sour D Auto

Het kweken van NYC Sour D Auto is eenvoudig en lonend. Deze soort gedijt goed in zowel binnen- als buitenomgevingen, dankzij zijn veerkracht en aanpassingsvermogen. Met een korte bloeitijd van 8-9 weken kunnen kwekers rekenen op royale opbrengsten van dichte, harsachtige toppen. De autoflowering aard van deze soort maakt het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een snelle en probleemloze groeicyclus.

Waarom Kiezen voor NYC Sour D Auto?

  • Uitzonderlijke Genetica: Een premium mix van RQS en Tyson 2.0.
  • Klassieke Smaak: Robuuste dieselsmaak met citrus- en aardse ondertonen.
  • Krachtige Effecten: Energiegevend en opbeurend met mentale helderheid.
  • Gemakkelijk te Kweken: Geschikt voor alle ervaringsniveaus met een snelle groeicyclus.
  • Betrouwbare Samenwerking: Gemaakt door Royal Queen Seeds in samenwerking met Tyson 2.0.

Koop Vandaag Nog NYC Sour D Auto Cannabiszaden

Verhoog je cannabis tuin met NYC Sour D Auto, een soort die krachtige effecten, klassieke dieselsmaak en gemakkelijke teelt combineert. Deze premium gefeminiseerde autoflowering soort van de samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 belooft een superieure kweek- en gebruikservaring. Mis deze energieke, smaakvolle soort niet – koop vandaag nog NYC Sour D Auto Cannabiszaden bij Holland’s High en breng je cannabisreis naar nieuwe hoogten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

130 – 180 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

11 – 12 weken na ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

NY Diesel x Sour Diesel Auto

Effect: No selection

Euforisch, Fysiek ontspannend, Motiverend, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Diesel, Fruitig, Limoen, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NYC Sour D Auto” te beoordelen