O.G. Kush

8.5060.00

Ben jij een kweker of roker die op zoek is naar een soort die perfect bij je past? Welnu, deze wereldberoemde soort is echt ideaal. Haar uitgesproken geur, smaken en krachtige effecten hebben haar tot dé favoriet onder cannabisgebruikers gemaakt. De meeste Hollywood sterren en beroemde rappers houden van deze dame maar ook gebruikers van medicinale marihuana. Ze geeft een sterke mentale en fysieke high. Koop OG Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De veredelaars van OG Kush, Royal Queens Seeds, bedachten hun versie van de legendarische OG Kush. Ze is een blend van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush. Het resultaat is een terpeenrijke soort met een hoge potentie. Ze is 75% Indica genetica en 25% Sativa. Hoewel OG in de naam ter discussie staat, zeggen sommigen dat het Original Gangster of Ocean Grown betekent. Wat het juist is blijft nog een mysterie maar wat het met je lichaam doet maakt haar tot een legende.

Groeifase en Opbrengst van O.G. Kush

OG Kush is geen gemakkelijke soort om te kweken. Deze dame vraagt veel aandacht en moet worden geplant in een omgeving die het beste bij zijn groei past. Ze is zeer gevoelig aan verschillende plagen en ziekten. Voorzichtigheid staat voorop.

Deze mooie dame heeft 7 tot 9 weken nodig om te bloeien. Binnen kan ze 90 tot 160 cm worden met een opbrengst van 425 tot 475 gram per vierkante meter. Buiten levert ze een opbrengst op van 500 tot 550 gram per plant. Begin oktober is ze helemaal volwassen en klaar voor de oogst.

Hoe veranderd de O.G. Kush tijdens de bloei?

Deze redelijk normale soort met geelgroene suikerbladkleur levert een smaak die zelfs de meest ervaren gebruiker verrast. Haar subtiele hints van citroen en kruiden vallen je smaakpapillen onmiddellijk aan, gevolgd door tonen van citrus. Haar bladeren sieren de oranje stampers. De toppen zijn compact en bedekt met kristallijne trichomen.

Smaak en Geur die ik kan Verwachten

OG Kush heeft één van de meest ongerepte geuren die de natuur te bieden heeft. Stop je neus in de wietzak of -pot van deze dame en je neusgaten worden getroffen door een intense nostalgische geur van een vochtig oerbos. Het combineert verschillende houtachtige, dennenachtige en aardse geuren om een ​​waanzinnig aroma te geven. Al deze geuren raken je meteen en je krijgt meteen zin om een jointje te draaien.

Effecten na het Roken

OG Kush is een krachtige soort. Het is één van de favorieten onder ervaren gebruikers. Ze overspoelt het hele lichaam en geest. Met een THC-gehalte van 19% levert ze een high die zowel lichaam als geest kalmeert. De sterke euforie en intense cerebrale effecten worden gevolgd door een couch lock. Hoewel het opbeurend en gelukbrengend is, is het niet de perfecte soort om te gebruiken voor het uitvoeren van zware, complexe taken.

Deze mooie dame gaat niet alleen over een lichamelijke en cerebrale high. Ze komt beladen met tal van medicinale voordelen. Medicinale marihuanagebruikers gebruiken haar om psychische aandoeningen en langdurige pijntjes, kwalen en irritaties aan te pakken. Het therapeutische karakter heeft haar beroemd gemaakt onder MMJ-gebruikers. Het rijke cannabinoïdeprofiel helpt pijn, ontstekingen en neuropathische klachten te verminderen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush

Effect: No selection

Kalmerend, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O.G. Kush” te beoordelen