Orion F1

16.00110.00

De effecten van de Orion F1 zijn aangenaam en de smaak die ze erfde van haar voorouders is echt subliem. De lijn van voorouders zijn te zoeken bij indrukwekkende soorten zoals Blue Mammoth Auto, Blue Dream en Amnesia.
Royal Queen Seeds heeft nieuwe F1 Hybride cannabiszaden. Wij bij HollandsHigh verkopen nu deze zaden. Koop nu je Orion F1 cannabiszaden van Royal Queen Seeds bij HollandsHigh.

Zoals alle F1 hybride soorten heeft ook Orion F1 de gekende hybride groeikracht maar, daarnaast is deze dame ook de meest productieve van het hele gamma. Ze is resistent voor ziekten en is ontzettend sterk. Door haar middelmatige hoogste is ze perfect geschikt voor kleine ruimten en voor plaatsen waar ze ongezien kan groeien.

Groeitijd en hoogte van de Orion F1

Haar hoogte die schommelt tussen 65 en ten hoogste 80 cm, maakt van deze soort een prima keuze voor wie wilt kweken in kleine ruimten of op een onopvallend plekje in de tuin. Vooral voor mensen die buiten in volle grond kweken is dit een ideale soort indien men in een klimaat woont waar de zomers niet echt lang duren. Deze dame heeft hoofdzakelijk Indica genen, iets wat je duidelijk terug zult zien in haar structuur.

Bloeiperiode van de Orion F1

Na een bloeiperiode van veertig dagen zul je kunnen gaan oogsten. Dat is ongeveer 70 dagen nadat je het ontkiemde zaadje geplant hebt. Ze zal je echt royaal belonen met dikke toppen die glinsteren van de trichomen en vol zitten met helende stoffen en een hoog THC gehalte.

Smaak en genen

De genen van haar voorouders hebben Orion F1 gezegend met een terpenenprofiel dat bijna uniek is en overheerlijk. Je zult, elke keer je een hijs neemt van je joint of bong, versteld staan van de unieke mengeling van zoete smaken met een verrassende frisse toets.

Effecten van de Orion F1

Door de samenwerking van het hoge THC gehalte, de lage concentraties aan CBG en de unieke mix van terpenen, zul je tijdens het roken een stevige fysieke stone ervaren. Een gevoel van rust en euforie zorgen voor een enige belevenis die je nog maar zelden ervaren hebt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

60 – 75 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Rustgevend, Stoned

Smaak: No selection

Dennen, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orion F1” te beoordelen