Pineapple Kush

9.5070.00

Pineapple Kush is een familielid van de OG Kush-familie en heeft dezelfde effecten. Je zou haar gemakkelijk verwarren met andere familieleden, maar dat is niet zo. Ze komt net op dezelfde manier binnen maar het smaakprofiel is uitgebreider. Ze geeft een ongelooflijke high en geeft tegelijkertijd een intense smaak. Koop Pineapple Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Als je een fan bent van tropische en fruitige smaken, moet je je telefoon pakken en deze magnifieke soort bestellen. Deze Indica-dominante plant zal een euforische en lichaam verdovende high geven. Later, na de momenten van geluk, verandert het gevoel in een diep kalmerende roes. Hoewel het je enorm comfortabel en kalm maakt, zal het je niet straffen met een couch-lock. Het is een ideale soort als je wakker wilt zijn en je ergens mee bezig wilt houden. Ja, zoals de naam al doet vermoeden, heeft Pineapple Kush een overweldigende ananassmaak, met ondertonen van munt.

Groei en Opbrengst van Pineapple Kush

Pineapple Kush groeit regelmatig en heeft met mate voedingsstoffen maar aanzienlijke hoeveelheden aan stikstof nodig om een ​​goede opbrengst te geven. Ze gedijt goed, zowel binnen als buiten.

Binnen wordt ze gemiddeld tussen de 70 en 120 cm en levert ze ongeveer 500 gram per vierkante meter op. Buiten kan ze 120 en 180 cm hoog worden en geeft de kweker een opbrengst van 500 tot 550 gram per plant. Ze bloeit ongeveer 8 tot 9 weken en is eind september klaar voor de oogst.

Kenmerken van Pineapple Kush

De soort is middelmatig van gestalte en wat het uiterlijke betreft springt deze dame er niet echt uit. Het heeft geen unieke uitstraling waardoor ze opvalt en zou voor de normale cannabissoort kunnen gaan.

Smaak en Geur

Wat de meeste cannabisgebruikers naar deze soort trekt, is niet haar high. Het is eerder de tongstrelende smaak, zwaar beladen met ananas. Sommige gebruikers beweren ook munt- en vanillesmaken te ervaren. Naarmate je doorgaat met roken, worden de smaken intenser en zuurder. U kunt het gevoel hebben dat u een hap van rijpe ananas neemt. Deze soort ruikt precies hoe ze smaakt. Je voelt de geur van gekarameliseerde suiker, net alsof je bij de bakker binnenkomt. Er zijn ook enkele hints van OG Kush aanwezig.

Effecten van Pineapple Kush

Na de eerste paar trekjes van deze mooie dame kun je een golf van pure euforie verwachten. De golf resulteert in een cerebrale high die gaat over in positieve, joviale vibes. Het wazige gevoel duurt een tijdje voordat het uiteindelijk wordt vervangen door een Indica-gevoel. Je lichaam gaat nood krijgen aan een avondje bankhangen maar geen paniek, je krijgt alleen last van een ontiegelijk luie bui waarbij je echt geen hebt om ook maar een klein beetje te bewegen.

Het Indica-gedeelte van deze soort zal bij jou de vreugde opwekken. Het is raadzaam om snacks in de buurt te houden voordat je deze soort gebruikt. De hongergevoelens zijn zo ernstig dat ze niet genegeerd kunnen worden. Hoewel de effecten conventioneel lijken, maakt het dit goed met zijn sterke geur en smaak. Ze is een Indica die wat smaak betreft op de bovenste plank ligt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple x OG Kush

Effect: No selection

Kalmerend, lachen

Smaak: No selection

Ananas, Diesel, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pineapple Kush” te beoordelen