Pink Runtz Auto

9.5070.00

Sluit je aan bij ons op een meeslepende reis van teelt en zintuiglijke verwennerij met Pink Runtz Auto. Deze visueel verbluffende en uniek smaakvolle soort biedt een onderscheidende ervaring, waarbij de kunst van groei samensmelt met een symfonie van smaken en aroma’s. Terwijl we het roze paradijs onthullen,verkrijgbaar bij Holland’s High, wordt elke hijs een uitnodiging om de buitengewone wereld van Pink Runtz Auto te verkennen. Bereid je voor om betoverd te worden door de aantrekkingskracht van deze uitzonderlijke soort, waar elke teeltstap en zintuiglijke ontmoeting een meesterwerk onthult. Ontdek de top van cannabis elegantie met Pink Runtz Auto !

Cultiveren van Elegantie, Pink Runtz Auto Groei en Kenmerken

Terwijl je deze zelfbloeiende wonderplant cultiveert, zie hoe het zich ontwikkelt tot middelgrote planten getooid in levendige roze tinten. Pink Runtz Auto staat bekend om zijn eenvoudige groei en aanpassingsvermogen, waardoor het een ideale keuze is voor kwekers van alle niveaus. Of je nu een beginner of een ervaren tuinier bent, deze soort ontvouwt zich gracieus in de tijd, toont veerkracht en produceert visueel verbluffende planten. Duik in de teelt elegantie van Pink Runtz Auto, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Bloeiende Schoonheid, 10-11 Weken Visuele Pracht van Pink Runtz Auto

Met een bloeitijd van 10-11 weken versnelt dit zelfbloeiende wonderkind door zijn bloeifase, met dichte knoppen die glanzen van harsrijkdom. Het betoverende uiterlijk, gekenmerkt door een roze tint en een royale laag trichomen, maakt Pink Runtz Auto tot een ideale keuze voor kwekers die zowel esthetiek als efficiëntie zoeken. Ervaar de bloeiende schoonheid exclusief bij Holland’s High, waar elke plant uitgroeit tot een visueel meesterwerk, een viering van de artistieke briljantie van de natuur.

Candy, Aards, Fruitige Smaak van Pink Runtz Auto

Verwen je zintuigen in een smaakvolle fusie met Royal Queen Seeds! Bij elke inhalatie vul de lucht zich met een verrukkelijke geur die blijft hangen, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor liefhebbers. Het unieke smaakprofiel van Pink Runtz Auto tilt de cannabiservaring naar een hoger niveau, waardoor elke hijs een viering wordt van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle symfonie, exclusief bij Holland’s High, waar Pink Runtz Auto heerst in de wereld van aromatische verwennerij.

50% Sativa en 50% Indica Balans van Pink Runtz Auto

Bereid je voor op een harmonieuze ervaring met Royal Queen Seeds’ Pink Runtz Auto, een perfect gebalanceerde soort met 50% Sativa en 50% Indica genetica. Terwijl je geniet, ervaar de gebalanceerde effecten die zorgen voor een langdurige, motiverende en opbeurende high. De effecten van Pink Runtz Auto creëren een zalig evenwicht, waardoor het geschikt is voor verschillende voorkeuren. Of je nu motivatie of ontspanning zoekt, deze soort voldoet aan jouw behoeften. Laat je onderdompelen in de Pink Runtz Auto-ervaring!

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 175g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 140cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 Weken

Genetische achtergrond: No selection

Pink Runtz x Gelato Auto

Effect: No selection

Gebalanceerd, Langdurig, Motiverend, Stimulerend

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep, aards

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pink Runtz Auto” te beoordelen