Power Flower

9.5055.00

Of je nu een teler of gebruiker bent die geïnteresseerd is in cannabis die de geest beïnvloedt op een inspirerende en opbouwende manier, dan is deze Sativa soort uit Zuid-Amerika precies iets voor jou. Met 88% Sativa, zorgt deze dame voor een soepel en aangenaam blowtje voor wie nood heeft aan een actieve, energieke high. Power Flower is ideaal voor gebruik op elk moment van de dag. Koop nu je Power Flower Gefeminiseerde Cannabis Zaden van Royal Queen Seeds online op HollandsHigh!

In de jaren negentig bezochten Nederlandse telers Zuid-Afrika, waar ze inheemse Zuid-Afrikaanse Sativa’s tegenkwamen. Ze namen wat zaden mee naar huis en kweekten de plant tot een sterkere en meer productieve soort, de Power Plant. Terwijl de Power Plant bekendheid verwierf, gingen veredelaars bij Royal Queen Seeds door met het kweken van de soort en kwamen tot een prachtige krachtige Sativa, Power Flower.

Groei en Opbrengst van Power Flower

Power Flower, vergelijkbaar met zijn ouders, dankt de kweker voor zijn geduld en goede zorgen, met een hoge opbrengst. Ze is onderhoudsarm, wat het gemakkelijk maakt voor zowel ervaren kwekers als beginners. Voor commerciële kwekers is deze dame perfect voor een hoog rendement en een goede high. Uw klanten komen vast en zeker terug voor meer.

Buiten groeit deze prachtige bloem tot een hoogte van 160 tot 200 cm. Ze geeft een opbrengst van 500 tot 550 gram per plant na 9 tot 10 weken bloei. Binnen moet de soort worden gekweekt onder 600W licht voor een maximale opbrengst. Ze zal je tot 500 tot 550 gram per vierkante meter aan prachtige bloemen geven. Kwekers kunnen de SOG- en ScrOG-methoden toepassen om de opbrengst te verhogen. Wees klaar voor de oogst in oktober.

Bloeitijd van Power Flower

Tijdens de bloei die tussen de negen en tien weken duurt, gaan de prachtige bloemtoppen zich vormen. Power Flower heeft niet veel extra aandacht nodig, zolang ze zich maar geliefd en verzorgd voelt.

Smaak en Geur van Power Flower

Power Flower geeft gebruikers heerlijke en zure citrus smaken. Hoewel je misschien denkt dat dit alles is wat deze dame te bieden heeft, zul je verrast zijn. Ze geeft ook een zeer verleidelijke geur met tonen van dennen. Haar rook is zacht en kwelt de keel en longen niet.

Effecten na het Roken

Met Power Flower kun je elke dag 420 vieren. Het is bekend dat ze gebruikers een energiestoot geeft die perfect is voor de vroege ochtenden. Een enthousiaste wake en bake-sessie geeft je de energie en de juiste stemming om je dag te beginnen. Deze door Sativa gedomineerde dame geeft een boost die zo euforisch is als maar kan. Het heeft geen volledige invloed op het lichaam, wat betekent dat je je taken kunt uitvoeren terwijl je onder haar invloed bent.

Power Flower zit ook boordevol medische voordelen. Het heeft stemming verhogende eigenschappen en is een energizer die perfect is voor medische patiënten. Rokers brengen haar in verband met het overwinnen van stress en verdriet. Bovendien weet deze koningin uitputting en angst te laten verdwijnen. Het vergroot de creativiteit van creatievelingen en laat het lichaam zijn taken uitvoeren. Als je op zoek bent naar een soort om pijn te verlichten, dan is Power Flower echter niet de oplossing.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

South African Sativas

Effect: No selection

Zwaar

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Power Flower” te beoordelen