Punch Pie

11.0076.50

Punch Pie: Premium Cannabis Seeds from RQS x Tyson 2.0

Discover the exquisite blend of flavors and potency with Punch Pie, a feminized cannabis strain created by Royal Queen Seeds (RQS) in collaboration with Mike Tyson’s brand, Tyson 2.0. This strain offers a perfect combination of fruity sweetness and powerful effects, making it a must-have for cannabis enthusiasts. Buy Punch Pie Cannabis Seeds today at Holland’s High and elevate your cultivation experience.

Punch Pie: Smakelijke en Krachtige Cannabis van RQS x Tyson 2.0

Ervaar de unieke Punch Pie, een feminized cannabissoort voortgekomen uit de samenwerking tussen Royal Queen Seeds (RQS) en Mike Tyson’s gerenommeerde merk, Tyson 2.0. Deze uitzonderlijke hybride staat bekend om zijn heerlijke smaakprofiel, krachtige effecten en indrukwekkende groeikenmerken. Of je nu een ervaren kweker bent of een beginnende tuinier, Punch Pie biedt een lonende ervaring van zaad tot oogst.

De Oorsprong en Genetica van Punch Pie

Punch Pie is een zorgvuldig samengestelde soort die enkele van de beste genetica in de cannabiswereld combineert. Deze samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 zorgt ervoor dat elk zaadje van de hoogste kwaliteit is, met consistentie, kwaliteit en potentie als resultaat. De afstamming van de soort heeft een mix van zoete en fruitige smaken, wat resulteert in een unieke en aangename cannabiservaring.

Smaak- en Aromaprofiel

Een van de opvallende kenmerken van Punch Pie is zijn onweerstaanbare smaak en aroma. Deze soort biedt een zoet en fruitig profiel dat doet denken aan verse bessen en gebak, aangevuld met subtiele aardse ondertonen. Het verleidelijke aroma vult de ruimte en maakt elke sessie tot een heerlijke zintuiglijke ervaring die zich onderscheidt van andere soorten.

Effecten en Voordelen

Punch Pie staat bekend om zijn krachtige en gebalanceerde effecten. Met hoge THC-gehaltes levert het een onmiddellijke euforische high, die de stemming en creativiteit verbetert. Naarmate de cerebrale effecten afnemen, volgt een rustgevende lichaamsontspanning, waardoor het perfect is om te ontspannen na een lange dag. Deze soort is ideaal voor zowel recreatief als medicinaal gebruik en biedt verlichting bij stress, angst en pijn, terwijl het de focus en creativiteit verbetert.

Punch Pie Kweken

Punch Pie kweken is een lonende reis voor kwekers van alle ervaringsniveaus. Deze soort gedijt goed in zowel binnen- als buitenomgevingen en toont robuuste groei en veerkracht. Met een bloeitijd van 8-9 weken produceert Punch Pie royale opbrengsten van dichte, met hars bedekte toppen. Door optimale groeiomstandigheden te bieden, kunnen kwekers het potentieel van deze hoog presterende soort maximaliseren.

Waarom Kiezen voor Punch Pie?

  • Superieure Genetica: Een premium blend van RQS en Tyson 2.0.
  • Heerlijke Smaak: Zoet, fruitig en aards profiel.
  • Krachtige Effecten: Gebalanceerde euforie en ontspanning.
  • Gemakkelijk te Kweken: Geschikt voor alle ervaringsniveaus met hoge opbrengstpotentie.
  • Betrouwbare Samenwerking: Gemaakt door Royal Queen Seeds in samenwerking met Tyson 2.0.

Koop Punch Pie Cannabiszaden Vandaag

Til je cannabistuin naar een hoger niveau met Punch Pie, een soort die heerlijke smaken combineert met krachtige effecten en robuuste groei. Deze premium feminized soort uit de samenwerking tussen RQS en Tyson 2.0 belooft een superieure kweek- en consumptie-ervaring. Mis deze uitzonderlijke soort niet—koop vandaag nog Punch Pie Cannabiszaden bij Holland’s High en breng je cannabisreis naar nieuwe hoogten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 110 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 Weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Purple Punch x Purple Kush

Effect: No selection

Euforisch, Fysiek ontspannend, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Blauwe Bessen, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Punch Pie” te beoordelen